Samenvatting

Na vijftig jaar onderzoek is er nog steeds discussie over het concept ' auditieve verwerkingsproblemen' (AVP). Wetenschappers en klinisch professionals hebben internationaal tot op heden geen consensus weten te bereiken over basale onderwerpen zoals de definitie en diagnostische criteria van AVP. Vanuit de Hanzehogeschool Groningen is een systematic review uitgevoerd om het volgende te onderzoeken: de kenmerken, die geassocieerd worden met AVP. Het doel van deze review is om te kunnen vaststellen of AVP gezien kan worden als een unieke en apart te identificeren klinische entiteit en of er een specifiek kenmerk of set van kenmerken is, die specifiek voorkomen bij kinderen met mogelijke auditieve verwerkingsproblemen.
Originele taal-2English
Aantal pagina's1
StatusPublished - 11 apr. 2013
EvenementInauguratie ​Lector Kind, Taal & Ontwikkeling Margreet Luinge - Hanze University of Applied Sciences, Groningen, Netherlands
Duur: 11 apr. 201311 apr. 2013

Lectorinstallatie

LectorinstallatieInauguratie ​Lector Kind, Taal & Ontwikkeling Margreet Luinge
Land/RegioNetherlands
StadGroningen
Periode11/04/1311/04/13

Keywords

  • auditieve verwerking aandoeningen
  • hoorproblemen

Vingerafdruk

Duik in de onderzoeksthema's van 'Which characteristics are associated with Auditory Processing Disorders: a systematic review'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Citeer dit