Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen

Thekla Baron, Sebastian Morawski, Robert Tienstra, Pasqual van der Woude

  Onderzoeksoutput: ReportProfessional

  137 Downloads (Pure)

  Uittreksel

  Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van maatregelen waarmee de energieprestaties en binnenmilieu van onderwijsinstellingen verbeterd kunnen worden. Maatschappelijk vastgoed is een breed begrip, dit onderzoek zal zich daarom richten op onderwijsinstellingen. De FAME groep richt zich specifiek op het segment onderwijsinstellingen, vandaar dat het onderzoek gefocust wordt op dit segment. In de oriëntatie worden de werkzaamheden en de belangen van de FAME groep nader toegelicht. De probleemstelling in dit onderzoek zal zijn: Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair, speciaal en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen.
  Studentenonderzoek in het kader van het thema Duurzaam bouwen.
  Originele taal-2Dutch
  UitgeverijHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
  Opdrachtgevend orgaanFAME Groep Zwolle
  Aantal pagina's18
  StatusPublished - 2010

  Keywords

  • schoolgebouwen
  • energieverbruik
  • duurzaamheid

  Citeer dit

  Baron, T., Morawski, S., Tienstra, R., & van der Woude, P. (2010). Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Baron, Thekla ; Morawski, Sebastian ; Tienstra, Robert ; van der Woude, Pasqual. / Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 18 blz.
  @book{a74ab2387d684c18bec1e04ef3628bf3,
  title = "Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen",
  abstract = "Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van maatregelen waarmee de energieprestaties en binnenmilieu van onderwijsinstellingen verbeterd kunnen worden. Maatschappelijk vastgoed is een breed begrip, dit onderzoek zal zich daarom richten op onderwijsinstellingen. De FAME groep richt zich specifiek op het segment onderwijsinstellingen, vandaar dat het onderzoek gefocust wordt op dit segment. In de ori{\"e}ntatie worden de werkzaamheden en de belangen van de FAME groep nader toegelicht. De probleemstelling in dit onderzoek zal zijn: Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair, speciaal en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen.Studentenonderzoek in het kader van het thema Duurzaam bouwen.",
  keywords = "schoolgebouwen, energieverbruik, duurzaamheid",
  author = "Thekla Baron and Sebastian Morawski and Robert Tienstra and {van der Woude}, Pasqual",
  year = "2010",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Baron, T, Morawski, S, Tienstra, R & van der Woude, P 2010, Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

  Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen. / Baron, Thekla; Morawski, Sebastian; Tienstra, Robert; van der Woude, Pasqual.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 18 blz.

  Onderzoeksoutput: ReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen

  AU - Baron, Thekla

  AU - Morawski, Sebastian

  AU - Tienstra, Robert

  AU - van der Woude, Pasqual

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van maatregelen waarmee de energieprestaties en binnenmilieu van onderwijsinstellingen verbeterd kunnen worden. Maatschappelijk vastgoed is een breed begrip, dit onderzoek zal zich daarom richten op onderwijsinstellingen. De FAME groep richt zich specifiek op het segment onderwijsinstellingen, vandaar dat het onderzoek gefocust wordt op dit segment. In de oriëntatie worden de werkzaamheden en de belangen van de FAME groep nader toegelicht. De probleemstelling in dit onderzoek zal zijn: Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair, speciaal en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen.Studentenonderzoek in het kader van het thema Duurzaam bouwen.

  AB - Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van maatregelen waarmee de energieprestaties en binnenmilieu van onderwijsinstellingen verbeterd kunnen worden. Maatschappelijk vastgoed is een breed begrip, dit onderzoek zal zich daarom richten op onderwijsinstellingen. De FAME groep richt zich specifiek op het segment onderwijsinstellingen, vandaar dat het onderzoek gefocust wordt op dit segment. In de oriëntatie worden de werkzaamheden en de belangen van de FAME groep nader toegelicht. De probleemstelling in dit onderzoek zal zijn: Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair, speciaal en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen.Studentenonderzoek in het kader van het thema Duurzaam bouwen.

  KW - schoolgebouwen

  KW - energieverbruik

  KW - duurzaamheid

  M3 - Report

  BT - Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  ER -

  Baron T, Morawski S, Tienstra R, van der Woude P. Welke maatregelen kan de gemeente Zwolle treffen om haar primair- en voortgezet onderwijsinstellingen te verduurzamen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 18 blz.