Vignet Ontdekkingsstraten

Alexander Grit, Maaike de Jong, Eti de Vries, Eduard Plate

Onderzoeksoutput: Working paperProfessional

21 Downloads (Pure)

Uittreksel

Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).
Originele taal-2Dutch
Aantal pagina's3
StatusPublished - 5 sep 2018

Keywords

  • binnensteden
  • ondernemerschap

Citeer dit

Grit, A., de Jong, M., de Vries, E., & Plate, E. (2018). Vignet Ontdekkingsstraten.
Grit, Alexander ; de Jong, Maaike ; de Vries, Eti ; Plate, Eduard. / Vignet Ontdekkingsstraten. 2018.
@techreport{c183aa6234694aff87c88e7dd07c3cfb,
title = "Vignet Ontdekkingsstraten",
abstract = "Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).",
keywords = "binnensteden, ondernemerschap, inner cities, entrepreneurship",
author = "Alexander Grit and {de Jong}, Maaike and {de Vries}, Eti and Eduard Plate",
year = "2018",
month = "9",
day = "5",
language = "Dutch",
type = "WorkingPaper",

}

Grit, A, de Jong, M, de Vries, E & Plate, E 2018 'Vignet Ontdekkingsstraten'.

Vignet Ontdekkingsstraten. / Grit, Alexander; de Jong, Maaike; de Vries, Eti; Plate, Eduard.

2018.

Onderzoeksoutput: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Vignet Ontdekkingsstraten

AU - Grit, Alexander

AU - de Jong, Maaike

AU - de Vries, Eti

AU - Plate, Eduard

PY - 2018/9/5

Y1 - 2018/9/5

N2 - Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).

AB - Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).

KW - binnensteden

KW - ondernemerschap

KW - inner cities

KW - entrepreneurship

M3 - Working paper

BT - Vignet Ontdekkingsstraten

ER -

Grit A, de Jong M, de Vries E, Plate E. Vignet Ontdekkingsstraten. 2018 sep 5.