Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen

Onderzoeksoutput: PosterOther research output

9 Downloads (Pure)

Uittreksel

Posterpresentatie over IAG4-project 'Functional Fitness Monitor', een methodiek voor het verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen door een combinatie van meten, presenteren van feedback en coaching. Gepresenteerd op Symposium Healthy Work: Good for Business, gehouden op 29 april 2016 in de Health Hub Roden, op initiatief van Centrum Werk Gezondheid.
Originele taal-2Dutch
Aantal pagina's1
StatusPublished - apr 2016
EvenementHealthy Work, Good for Business - Roden
Duur: 29 apr 2016 → …

Conference

ConferenceHealthy Work, Good for Business
StadRoden
Periode29/04/16 → …

Keywords

  • arbeid
  • gezondheid
  • duurzaam hrm
  • quantified self
  • coaching

Citeer dit

van Orden, C. Y. D. (2016). Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen. Postersessie gepresenteerd op Healthy Work, Good for Business, Roden, .
van Orden, Claudia Y.D. / Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen. Postersessie gepresenteerd op Healthy Work, Good for Business, Roden, .1 blz.
@conference{35f3bddbe278403aa0dec66414db1804,
title = "Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen",
abstract = "Posterpresentatie over IAG4-project 'Functional Fitness Monitor', een methodiek voor het verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen door een combinatie van meten, presenteren van feedback en coaching. Gepresenteerd op Symposium Healthy Work: Good for Business, gehouden op 29 april 2016 in de Health Hub Roden, op initiatief van Centrum Werk Gezondheid.",
keywords = "arbeid, gezondheid, duurzaam hrm, quantified self, coaching",
author = "{van Orden}, {Claudia Y.D.}",
year = "2016",
month = "4",
language = "Dutch",
note = "Healthy Work, Good for Business ; Conference date: 29-04-2016",

}

van Orden, CYD 2016, 'Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen' Healthy Work, Good for Business, Roden, 29/04/16, .

Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen. / van Orden, Claudia Y.D.

2016. Postersessie gepresenteerd op Healthy Work, Good for Business, Roden, .

Onderzoeksoutput: PosterOther research output

TY - CONF

T1 - Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen

AU - van Orden, Claudia Y.D.

PY - 2016/4

Y1 - 2016/4

N2 - Posterpresentatie over IAG4-project 'Functional Fitness Monitor', een methodiek voor het verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen door een combinatie van meten, presenteren van feedback en coaching. Gepresenteerd op Symposium Healthy Work: Good for Business, gehouden op 29 april 2016 in de Health Hub Roden, op initiatief van Centrum Werk Gezondheid.

AB - Posterpresentatie over IAG4-project 'Functional Fitness Monitor', een methodiek voor het verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen door een combinatie van meten, presenteren van feedback en coaching. Gepresenteerd op Symposium Healthy Work: Good for Business, gehouden op 29 april 2016 in de Health Hub Roden, op initiatief van Centrum Werk Gezondheid.

KW - arbeid

KW - gezondheid

KW - duurzaam hrm

KW - quantified self

KW - coaching

M3 - Poster

ER -

van Orden CYD. Verbeteren van functionele fitheid van brandweermensen. 2016. Postersessie gepresenteerd op Healthy Work, Good for Business, Roden, .