Veiligheid en beleving gaan hand in hand bij Ronde van Vlaanderen

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

Uittreksel

Ook in deze roerige tijdens zal het vandaag (zondag) tijdens de hoogmis van het Vlaamse wielrennen weer volop feest zijn. De organisatie zorgt dit weekend op zaterdag (bij de toertocht) en zondag (bij de koers) voor verscherpte veiligheidsmaatregelen. Hoewel veiligheid voor veel evenementenorganisatoren gezien wordt als een noodzakelijk kwaad, bijvoorbeeld om de juiste vergunningen te kunnen krijgen, laat de Ronde van Vlaanderen zien dat het ook kan bijdragen aan een versterkte beleving. De modernisering van het parcours vijf jaar geleden stuit de liefhebber nog steeds tegen de borst, maar het heeft ook kansen gegenereerd op het gebied van commercie, mobiliteit, veiligheid en beleving.
Originele taal-2Dutch
UitgeverSportNext.nl
StatusPublished - 3 apr 2016

Keywords

  • sportevenementen
  • wielrennen
  • veiligheid

Citeer dit

@misc{87495b619ccd4aef83ea5de0ed0bf7a3,
title = "Veiligheid en beleving gaan hand in hand bij Ronde van Vlaanderen",
abstract = "Ook in deze roerige tijdens zal het vandaag (zondag) tijdens de hoogmis van het Vlaamse wielrennen weer volop feest zijn. De organisatie zorgt dit weekend op zaterdag (bij de toertocht) en zondag (bij de koers) voor verscherpte veiligheidsmaatregelen. Hoewel veiligheid voor veel evenementenorganisatoren gezien wordt als een noodzakelijk kwaad, bijvoorbeeld om de juiste vergunningen te kunnen krijgen, laat de Ronde van Vlaanderen zien dat het ook kan bijdragen aan een versterkte beleving. De modernisering van het parcours vijf jaar geleden stuit de liefhebber nog steeds tegen de borst, maar het heeft ook kansen gegenereerd op het gebied van commercie, mobiliteit, veiligheid en beleving.",
keywords = "sportevenementen, wielrennen, veiligheid, sport events, safety",
author = "Hans Slender",
year = "2016",
month = "4",
day = "3",
language = "Dutch",
publisher = "SportNext.nl",
address = "Netherlands",

}

Veiligheid en beleving gaan hand in hand bij Ronde van Vlaanderen. Slender, Hans (Author). 2016. SportNext.nl.

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Veiligheid en beleving gaan hand in hand bij Ronde van Vlaanderen

AU - Slender, Hans

PY - 2016/4/3

Y1 - 2016/4/3

N2 - Ook in deze roerige tijdens zal het vandaag (zondag) tijdens de hoogmis van het Vlaamse wielrennen weer volop feest zijn. De organisatie zorgt dit weekend op zaterdag (bij de toertocht) en zondag (bij de koers) voor verscherpte veiligheidsmaatregelen. Hoewel veiligheid voor veel evenementenorganisatoren gezien wordt als een noodzakelijk kwaad, bijvoorbeeld om de juiste vergunningen te kunnen krijgen, laat de Ronde van Vlaanderen zien dat het ook kan bijdragen aan een versterkte beleving. De modernisering van het parcours vijf jaar geleden stuit de liefhebber nog steeds tegen de borst, maar het heeft ook kansen gegenereerd op het gebied van commercie, mobiliteit, veiligheid en beleving.

AB - Ook in deze roerige tijdens zal het vandaag (zondag) tijdens de hoogmis van het Vlaamse wielrennen weer volop feest zijn. De organisatie zorgt dit weekend op zaterdag (bij de toertocht) en zondag (bij de koers) voor verscherpte veiligheidsmaatregelen. Hoewel veiligheid voor veel evenementenorganisatoren gezien wordt als een noodzakelijk kwaad, bijvoorbeeld om de juiste vergunningen te kunnen krijgen, laat de Ronde van Vlaanderen zien dat het ook kan bijdragen aan een versterkte beleving. De modernisering van het parcours vijf jaar geleden stuit de liefhebber nog steeds tegen de borst, maar het heeft ook kansen gegenereerd op het gebied van commercie, mobiliteit, veiligheid en beleving.

KW - sportevenementen

KW - wielrennen

KW - veiligheid

KW - sport events

KW - safety

M3 - Web publication/site

PB - SportNext.nl

ER -