Thinking in terms of values: a real estate strategy based on values enables companies to adopt a competitive strategy.

Jan Veuger

  Onderzoeksoutput: Inaugural speechOther research output

  133 Downloads (Pure)

  Samenvatting

  Lectorale Rede. Een op waarden gebaseerde vastgoedstrategie stelt de onderneming in staat een competitieve strategie aan te gaan.
  De rode draad in het curriculum vitae van Jan Veuger (1966) is strategisch management van (maatschappelijk) vastgoed in het bedrijfsleven en de corporatiesector. Jan ronde zijn studie Master of Real Estate (MRE) in 2006 af op een onderzoek over governance van een woningcorporatie en samenhang van (kwaliteits)instrumenten. Hij is daarmee onderscheiden als beste student MRE in 2006. Jan is directeur van CORPORATE © Real Estate management, lector Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum NoorderRuimte Hanzehogeschool Groningen, lid Committee of quality certificates (CKV) bij Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH), toezichthouder bij vier verschillende regionale maatschappelijke organisaties (130 tot 2000 werknemers) op het gebied van onderwijs, jeugd- en ouderenzorg. Verder is Jan visitator, voorzitter stichting Kwaliteit Ontwikkeling Verbetering Onderhoudsbedrijven Nederland (KOVON), Fellow of the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), auteur van 7 boek(del)en, 33 artikelen, 4 syllabi en 49 (onderzoeks)rapporten.
  Originele taal-2English
  UitgeverijHanzehogeschool Groningen
  Aantal pagina's33
  ISBN van elektronische versie978-90-819774-1-8
  StatusPublished - 2013

  Vingerafdruk

  Duik in de onderzoeksthema's van 'Thinking in terms of values: a real estate strategy based on values enables companies to adopt a competitive strategy.'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

  Citeer dit