Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden

Onderzoeksoutput: OtherOther research output

13 Downloads (Pure)

Uittreksel

Verslag van het symposium: Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden, symposium 19 juni 2014.
Op de Hanzehogeschool in Groningen kwamen die dag circa 50 professionals, studenten en onderzoekers bijeen om de resultaten van de lopende onderzoeken te bespreken. Deze onderzoeken zijn de afgelopen maanden uitgevoerd door studenten en junior medewerkers van verschillende opleidingen in samenwerking met onderzoekers van Kenniscentrum NoorderRuimte en professionals van de verschillende organisaties uit het KIK netwerk.
Centraal thema: de zoektocht naar duurzame strategieën van woningcorporaties en andere partijen in krimpgebieden.
Originele taal-2Dutch
Aantal pagina's4
StatusPublished - 19 jun 2014
EvenementSymposium Kansen in Krimp: Op zoek naar duurzame strategiën in krimpgebieden - Hanzehogeschool Groningen, Groningen, Netherlands
Duur: 19 jun 201419 jun 2014

Conference

ConferenceSymposium Kansen in Krimp
LandNetherlands
StadGroningen
Periode19/06/1419/06/14

Keywords

  • verduurzaming
  • woningcorporaties
  • krimpgebieden
  • dorpen
  • strategieën
  • medezeggenschap
  • Kansen in Krimp

Citeer dit

van Dam, K. (2014). Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden. Symposium Kansen in Krimp, Groningen, Netherlands.
van Dam, Kim. / Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden. Symposium Kansen in Krimp, Groningen, Netherlands.4 blz.
@conference{a14a7f88f7c54b6786796199a64dbe5e,
title = "Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategie{\"e}n in krimpgebieden",
abstract = "Verslag van het symposium: Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategie{\"e}n in krimpgebieden, symposium 19 juni 2014.Op de Hanzehogeschool in Groningen kwamen die dag circa 50 professionals, studenten en onderzoekers bijeen om de resultaten van de lopende onderzoeken te bespreken. Deze onderzoeken zijn de afgelopen maanden uitgevoerd door studenten en junior medewerkers van verschillende opleidingen in samenwerking met onderzoekers van Kenniscentrum NoorderRuimte en professionals van de verschillende organisaties uit het KIK netwerk.Centraal thema: de zoektocht naar duurzame strategie{\"e}n van woningcorporaties en andere partijen in krimpgebieden.",
keywords = "verduurzaming, woningcorporaties, krimpgebieden, dorpen, strategie{\"e}n, medezeggenschap, Kansen in Krimp",
author = "{van Dam}, Kim",
year = "2014",
month = "6",
day = "19",
language = "Dutch",
note = "Symposium Kansen in Krimp : Op zoek naar duurzame strategi{\"e}n in krimpgebieden ; Conference date: 19-06-2014 Through 19-06-2014",

}

van Dam, K 2014, 'Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden' Symposium Kansen in Krimp, Groningen, Netherlands, 19/06/14 - 19/06/14, .

Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden. / van Dam, Kim.

2014. Symposium Kansen in Krimp, Groningen, Netherlands.

Onderzoeksoutput: OtherOther research output

TY - CONF

T1 - Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden

AU - van Dam, Kim

PY - 2014/6/19

Y1 - 2014/6/19

N2 - Verslag van het symposium: Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden, symposium 19 juni 2014.Op de Hanzehogeschool in Groningen kwamen die dag circa 50 professionals, studenten en onderzoekers bijeen om de resultaten van de lopende onderzoeken te bespreken. Deze onderzoeken zijn de afgelopen maanden uitgevoerd door studenten en junior medewerkers van verschillende opleidingen in samenwerking met onderzoekers van Kenniscentrum NoorderRuimte en professionals van de verschillende organisaties uit het KIK netwerk.Centraal thema: de zoektocht naar duurzame strategieën van woningcorporaties en andere partijen in krimpgebieden.

AB - Verslag van het symposium: Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden, symposium 19 juni 2014.Op de Hanzehogeschool in Groningen kwamen die dag circa 50 professionals, studenten en onderzoekers bijeen om de resultaten van de lopende onderzoeken te bespreken. Deze onderzoeken zijn de afgelopen maanden uitgevoerd door studenten en junior medewerkers van verschillende opleidingen in samenwerking met onderzoekers van Kenniscentrum NoorderRuimte en professionals van de verschillende organisaties uit het KIK netwerk.Centraal thema: de zoektocht naar duurzame strategieën van woningcorporaties en andere partijen in krimpgebieden.

KW - verduurzaming

KW - woningcorporaties

KW - krimpgebieden

KW - dorpen

KW - strategieën

KW - medezeggenschap

KW - Kansen in Krimp

M3 - Other

ER -

van Dam K. Symposium Kansen in Krimp: op zoek naar duurzame strategieën in krimpgebieden. 2014. Symposium Kansen in Krimp, Groningen, Netherlands.