Sturen zonder harde outputcriteria heeft de toekomst

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

Uittreksel

We willen dat publieke organisaties flexibel inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Tegelijkertijd eisen we een gedetailleerde verantwoording van het bestede belastinggeld. Daarmee brengen we ze in een onmogelijke spagaat. Strakke verantwoordingskaders en outputsturing werken destructief en onethisch gedrag in de hand. Kunnen we dit instrumentarium loslaten zonder de controle te verliezen?
Originele taal-2Dutch
OutputmediaOnline
StatusPublished - 23 nov 2017

Keywords

  • publieke organisaties

Citeer dit

@misc{635f164861cf4d4dacaa51ebbedd69b5,
title = "Sturen zonder harde outputcriteria heeft de toekomst",
abstract = "We willen dat publieke organisaties flexibel inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Tegelijkertijd eisen we een gedetailleerde verantwoording van het bestede belastinggeld. Daarmee brengen we ze in een onmogelijke spagaat. Strakke verantwoordingskaders en outputsturing werken destructief en onethisch gedrag in de hand. Kunnen we dit instrumentarium loslaten zonder de controle te verliezen?",
keywords = "publieke organisaties",
author = "{Boersma-de Jong}, {Margreet F.}",
year = "2017",
month = "11",
day = "23",
language = "Dutch",

}

Sturen zonder harde outputcriteria heeft de toekomst. Boersma-de Jong, Margreet F. (Author). 2017.

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Sturen zonder harde outputcriteria heeft de toekomst

AU - Boersma-de Jong, Margreet F.

PY - 2017/11/23

Y1 - 2017/11/23

N2 - We willen dat publieke organisaties flexibel inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Tegelijkertijd eisen we een gedetailleerde verantwoording van het bestede belastinggeld. Daarmee brengen we ze in een onmogelijke spagaat. Strakke verantwoordingskaders en outputsturing werken destructief en onethisch gedrag in de hand. Kunnen we dit instrumentarium loslaten zonder de controle te verliezen?

AB - We willen dat publieke organisaties flexibel inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Tegelijkertijd eisen we een gedetailleerde verantwoording van het bestede belastinggeld. Daarmee brengen we ze in een onmogelijke spagaat. Strakke verantwoordingskaders en outputsturing werken destructief en onethisch gedrag in de hand. Kunnen we dit instrumentarium loslaten zonder de controle te verliezen?

KW - publieke organisaties

M3 - Web publication/site

ER -