Slim organiseren en produceren in het MKB: verkort

  Onderzoeksoutput: Digital or Visual ProductsOther research output

  Uittreksel

  Twee jaar draaide het project Slim Organiseren in het MKB. Studenten en docent-onderzoekers gingen bij twintig bedrijven aan de slag om de bedrijfsvoering en de productieprocessen te verbeteren. Gaandeweg ontstond een duurzaam en stabiel bedrijvennetwerk. Film in het kader van het project Van Weten naar verwezenlijken. Gemaakt tijdens het slotcongres van het project. Deze korte versie is getoond tijdens de relatieavond van de Hanzehogeschool Groningen op 16 april 2014.

  Keywords

  • organisatiekunde
  • productieproces

  Citeer dit

  Christis, J. (Author). (2014). Slim organiseren en produceren in het MKB: verkort. Digital or Visual Products, Hanzehogeschool Groningen. Opgehaald van https://www.youtube.com/watch?v=nI0NdWZWfCo
  @misc{6dcdf8a601df4c92be0d7f8f6e290da1,
  title = "Slim organiseren en produceren in het MKB: verkort",
  abstract = "Twee jaar draaide het project Slim Organiseren in het MKB. Studenten en docent-onderzoekers gingen bij twintig bedrijven aan de slag om de bedrijfsvoering en de productieprocessen te verbeteren. Gaandeweg ontstond een duurzaam en stabiel bedrijvennetwerk. Film in het kader van het project Van Weten naar verwezenlijken. Gemaakt tijdens het slotcongres van het project. Deze korte versie is getoond tijdens de relatieavond van de Hanzehogeschool Groningen op 16 april 2014.",
  keywords = "organisatiekunde, productieproces",
  author = "Jac Christis",
  year = "2014",
  month = "12",
  day = "11",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Christis, J, Slim organiseren en produceren in het MKB: verkort, 2014, Digital or Visual Products, Hanzehogeschool Groningen.
  Slim organiseren en produceren in het MKB : verkort. Christis, Jac (Author). 2014. Hanzehogeschool GroningenEvenement: Congres "Slim Organiseren in het MKB" 2014, Hanze University of Applied Sciences, Groningen, Netherlands.

  Onderzoeksoutput: Digital or Visual ProductsOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Slim organiseren en produceren in het MKB

  T2 - verkort

  AU - Christis, Jac

  PY - 2014/12/11

  Y1 - 2014/12/11

  N2 - Twee jaar draaide het project Slim Organiseren in het MKB. Studenten en docent-onderzoekers gingen bij twintig bedrijven aan de slag om de bedrijfsvoering en de productieprocessen te verbeteren. Gaandeweg ontstond een duurzaam en stabiel bedrijvennetwerk. Film in het kader van het project Van Weten naar verwezenlijken. Gemaakt tijdens het slotcongres van het project. Deze korte versie is getoond tijdens de relatieavond van de Hanzehogeschool Groningen op 16 april 2014.

  AB - Twee jaar draaide het project Slim Organiseren in het MKB. Studenten en docent-onderzoekers gingen bij twintig bedrijven aan de slag om de bedrijfsvoering en de productieprocessen te verbeteren. Gaandeweg ontstond een duurzaam en stabiel bedrijvennetwerk. Film in het kader van het project Van Weten naar verwezenlijken. Gemaakt tijdens het slotcongres van het project. Deze korte versie is getoond tijdens de relatieavond van de Hanzehogeschool Groningen op 16 april 2014.

  KW - organisatiekunde

  KW - productieproces

  M3 - Digital or Visual Products

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -