Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta

Jannie Rozema, Saskia Duursma, Rika Ringersma

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

22 Downloads (Pure)

Uittreksel

Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.
Originele taal-2Dutch
UitgeverijHanzehogeschool Groningen
Opdrachtgevend orgaanProvincie Groningen
Aantal pagina's30
StatusPublished - nov 2017

Keywords

  • sociologie
  • dorpsontwikkeling
  • leefbaarheid
  • eemsdelta

Citeer dit

Rozema, J., Duursma, S., & Ringersma, R. (2017). Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen.
Rozema, Jannie ; Duursma, Saskia ; Ringersma, Rika. / Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen, 2017. 30 blz.
@book{ca2a9138d2464bc1b095619b26cd8f82,
title = "Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta",
abstract = "Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.",
keywords = "sociologie, dorpsontwikkeling, leefbaarheid, eemsdelta",
author = "Jannie Rozema and Saskia Duursma and Rika Ringersma",
year = "2017",
month = "11",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Rozema, J, Duursma, S & Ringersma, R 2017, Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen.

Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. / Rozema, Jannie; Duursma, Saskia; Ringersma, Rika.

Hanzehogeschool Groningen, 2017. 30 blz.

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta

AU - Rozema, Jannie

AU - Duursma, Saskia

AU - Ringersma, Rika

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

N2 - Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.

AB - Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.

KW - sociologie

KW - dorpsontwikkeling

KW - leefbaarheid

KW - eemsdelta

M3 - Report

BT - Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Rozema J, Duursma S, Ringersma R. Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen, 2017. 30 blz.