Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad

Hiske Wiggers

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

47 Downloads (Pure)

Uittreksel

De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.
Originele taal-2Dutch
Plaats van productieGroningen
UitgeverijHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Opdrachtgevend orgaanInnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR)
Aantal pagina's3
StatusPublished - 2016

Keywords

  • openbare ruimte
  • sportbeleid
  • procesevaluatie
  • gemeente groningen

Citeer dit

Wiggers, H. (2016). Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Wiggers, Hiske. / Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 blz.
@book{530ec48223f342dc8075c87284cea9b7,
title = "Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad",
abstract = "De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.",
keywords = "openbare ruimte, sportbeleid, procesevaluatie, gemeente groningen",
author = "Hiske Wiggers",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Wiggers, H 2016, Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. / Wiggers, Hiske.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 blz.

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad

AU - Wiggers, Hiske

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.

AB - De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.

KW - openbare ruimte

KW - sportbeleid

KW - procesevaluatie

KW - gemeente groningen

M3 - Report

BT - Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

CY - Groningen

ER -

Wiggers H. Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 blz.