Music in the hospital

Onderzoeksoutput: Other contributionOther research output

Uittreksel

Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyykönen maakt als violiste én in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.
Originele taal-2English
Mijlpalentype toekennenBlogpost
OutputmediaHAendeKunsten.nl
StatusPublished - 19 jan 2017

Keywords

  • ziekenhuizen
  • muziek
  • welzijn

Citeer dit

@misc{00e562c969dd40e0b261d666a9911121,
title = "Music in the hospital",
abstract = "Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyyk{\"o}nen maakt als violiste {\'e}n in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.",
keywords = "hospitals , music, wellbeing, ziekenhuizen, muziek, welzijn",
author = "Krista Pyyk{\"o}nen",
year = "2017",
month = "1",
day = "19",
language = "English",
type = "Other",

}

Music in the hospital. / Pyykönen, Krista.

2017, Blogpost.

Onderzoeksoutput: Other contributionOther research output

TY - GEN

T1 - Music in the hospital

AU - Pyykönen, Krista

PY - 2017/1/19

Y1 - 2017/1/19

N2 - Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyykönen maakt als violiste én in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.

AB - Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyykönen maakt als violiste én in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.

KW - hospitals

KW - music

KW - wellbeing

KW - ziekenhuizen

KW - muziek

KW - welzijn

M3 - Other contribution

ER -