Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

Uittreksel

In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.
Originele taal-2Dutch
UitgeverijHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Opdrachtgevend orgaanGemeente Groningen
Aantal pagina's80
StatusPublished - jun 2015

Keywords

  • vensterscholen
  • evaluatie

Citeer dit

Doornenbal, J., Bresser, W., & Pauwels, H. (2015). Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Doornenbal, Jeannette ; Bresser, Wanda ; Pauwels, Henriëtte. / Monitor Vensterscholen Groningen : tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 80 blz.
@book{83a8fdc0ae1b46b3916a5db7ad81d01c,
title = "Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015",
abstract = "In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.",
keywords = "vensterscholen, evaluatie",
author = "Jeannette Doornenbal and Wanda Bresser and Henri{\"e}tte Pauwels",
year = "2015",
month = "6",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Doornenbal, J, Bresser, W & Pauwels, H 2015, Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

Monitor Vensterscholen Groningen : tussenrapportage eerste meting 2015. / Doornenbal, Jeannette; Bresser, Wanda; Pauwels, Henriëtte.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 80 blz.

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Monitor Vensterscholen Groningen

T2 - tussenrapportage eerste meting 2015

AU - Doornenbal, Jeannette

AU - Bresser, Wanda

AU - Pauwels, Henriëtte

PY - 2015/6

Y1 - 2015/6

N2 - In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

AB - In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

KW - vensterscholen

KW - evaluatie

M3 - Report

BT - Monitor Vensterscholen Groningen

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

ER -

Doornenbal J, Bresser W, Pauwels H. Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 80 blz.