Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

39 Downloads (Pure)

Uittreksel

De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.
Originele taal-2Dutch
UitgeverijHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Aantal pagina's107
StatusPublished - 2016

Keywords

  • vensterscholen
  • groningen
  • monitoring

Citeer dit

Doornenbal, J., & Pauwels, H. (2016). Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Doornenbal, Jeannette ; Pauwels, Henriëtte. / Monitor Vensterscholen Groningen : eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 107 blz.
@book{53b90aa8545947b7a4ad4f7f5dc099a5,
title = "Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016",
abstract = "De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.",
keywords = "vensterscholen , groningen, monitoring",
author = "Jeannette Doornenbal and Henri{\"e}tte Pauwels",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Doornenbal, J & Pauwels, H 2016, Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

Monitor Vensterscholen Groningen : eindrapportage 2016. / Doornenbal, Jeannette; Pauwels, Henriëtte.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 107 blz.

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Monitor Vensterscholen Groningen

T2 - eindrapportage 2016

AU - Doornenbal, Jeannette

AU - Pauwels, Henriëtte

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

AB - De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

KW - vensterscholen

KW - groningen

KW - monitoring

M3 - Report

BT - Monitor Vensterscholen Groningen

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

ER -

Doornenbal J, Pauwels H. Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 107 blz.