Kritische vrienden onder de loep

Onderzoeksoutput: BookProfessional

20 Downloads (Pure)

Uittreksel

Vanuit de visie dat (a) mogelijkheden voor een vraagstuk samen onderzocht moeten worden en dat (b) verkennen gepaard gaat met ondernemend gedrag, verwondering en verrassing, is deze uitgave geschreven. Deze verhaalt over één initiatief in het bijzonder: de labs Ontdekkingsstraten. Deze hebben plaatsgevonden in Assen en Hardenberg met ondernemers, overheden en studenten van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college Hardenberg.
De labs Ontdekkingsstraten willen de retail in de binnenstad van Assen en Hardenberg versterken. De labs zijn gerelateerd aan het landelijke project Future-Proof Retail, een initiatief van 23 samenwerkende organisaties met steun van Stichting Detailhandelsfonds. Bij de labs wordt de methode kritischevriend gebruikt; deze is ontwikkeld door middel van design-based onderzoek door het lectoraat Ondernemen in Verandering van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college. De kritischevriendmethode bestaat uit een drietal fasen die samen met de proloog de structuur van deze uitgave vormen.
Originele taal-2Dutch
Plaats van productieGroningen
UitgeverijEigen beheer
Aantal pagina's17
Volume1
Uitgave1
StatusPublished - 2020

Keywords

  • ondernemerschap
  • assen
  • retail management

Citeer dit

Grit, A., de Vries, E., de Jong, M., & Vroom, S. (2020). Kritische vrienden onder de loep. (1 redactie) Groningen: Eigen beheer.
Grit, Alexander ; de Vries, Eti ; de Jong, Maaike ; Vroom, Sander. / Kritische vrienden onder de loep. 1 redactie Groningen : Eigen beheer, 2020. 17 blz.
@book{b2110699415246da942e6df21c5cddf5,
title = "Kritische vrienden onder de loep",
abstract = "Vanuit de visie dat (a) mogelijkheden voor een vraagstuk samen onderzocht moeten worden en dat (b) verkennen gepaard gaat met ondernemend gedrag, verwondering en verrassing, is deze uitgave geschreven. Deze verhaalt over {\'e}{\'e}n initiatief in het bijzonder: de labs Ontdekkingsstraten. Deze hebben plaatsgevonden in Assen en Hardenberg met ondernemers, overheden en studenten van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college Hardenberg.De labs Ontdekkingsstraten willen de retail in de binnenstad van Assen en Hardenberg versterken. De labs zijn gerelateerd aan het landelijke project Future-Proof Retail, een initiatief van 23 samenwerkende organisaties met steun van Stichting Detailhandelsfonds. Bij de labs wordt de methode kritischevriend gebruikt; deze is ontwikkeld door middel van design-based onderzoek door het lectoraat Ondernemen in Verandering van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college. De kritischevriendmethode bestaat uit een drietal fasen die samen met de proloog de structuur van deze uitgave vormen.",
keywords = "ondernemerschap, assen, retail management, entrepreneurship, retail management",
author = "Alexander Grit and {de Vries}, Eti and {de Jong}, Maaike and Sander Vroom",
year = "2020",
language = "Dutch",
volume = "1",
publisher = "Eigen beheer",
edition = "1",

}

Grit, A, de Vries, E, de Jong, M & Vroom, S 2020, Kritische vrienden onder de loep. vol. 1, 1 edn, Eigen beheer, Groningen.

Kritische vrienden onder de loep. / Grit, Alexander; de Vries, Eti; de Jong, Maaike ; Vroom, Sander.

1 redactie Groningen : Eigen beheer, 2020. 17 blz.

Onderzoeksoutput: BookProfessional

TY - BOOK

T1 - Kritische vrienden onder de loep

AU - Grit, Alexander

AU - de Vries, Eti

AU - de Jong, Maaike

AU - Vroom, Sander

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Vanuit de visie dat (a) mogelijkheden voor een vraagstuk samen onderzocht moeten worden en dat (b) verkennen gepaard gaat met ondernemend gedrag, verwondering en verrassing, is deze uitgave geschreven. Deze verhaalt over één initiatief in het bijzonder: de labs Ontdekkingsstraten. Deze hebben plaatsgevonden in Assen en Hardenberg met ondernemers, overheden en studenten van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college Hardenberg.De labs Ontdekkingsstraten willen de retail in de binnenstad van Assen en Hardenberg versterken. De labs zijn gerelateerd aan het landelijke project Future-Proof Retail, een initiatief van 23 samenwerkende organisaties met steun van Stichting Detailhandelsfonds. Bij de labs wordt de methode kritischevriend gebruikt; deze is ontwikkeld door middel van design-based onderzoek door het lectoraat Ondernemen in Verandering van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college. De kritischevriendmethode bestaat uit een drietal fasen die samen met de proloog de structuur van deze uitgave vormen.

AB - Vanuit de visie dat (a) mogelijkheden voor een vraagstuk samen onderzocht moeten worden en dat (b) verkennen gepaard gaat met ondernemend gedrag, verwondering en verrassing, is deze uitgave geschreven. Deze verhaalt over één initiatief in het bijzonder: de labs Ontdekkingsstraten. Deze hebben plaatsgevonden in Assen en Hardenberg met ondernemers, overheden en studenten van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college Hardenberg.De labs Ontdekkingsstraten willen de retail in de binnenstad van Assen en Hardenberg versterken. De labs zijn gerelateerd aan het landelijke project Future-Proof Retail, een initiatief van 23 samenwerkende organisaties met steun van Stichting Detailhandelsfonds. Bij de labs wordt de methode kritischevriend gebruikt; deze is ontwikkeld door middel van design-based onderzoek door het lectoraat Ondernemen in Verandering van de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college. De kritischevriendmethode bestaat uit een drietal fasen die samen met de proloog de structuur van deze uitgave vormen.

KW - ondernemerschap

KW - assen

KW - retail management

KW - entrepreneurship

KW - retail management

M3 - Book

VL - 1

BT - Kritische vrienden onder de loep

PB - Eigen beheer

CY - Groningen

ER -

Grit A, de Vries E, de Jong M, Vroom S. Kritische vrienden onder de loep. 1 redactie Groningen: Eigen beheer, 2020. 17 blz.