Kantoor in de praktijk

Mark Hogenberk, Marc Mobach, René Tamminga, Leontine Telkamp

  Onderzoeksoutput: ReportProfessional

  42 Downloads (Pure)

  Uittreksel

  De gebiedscoöperatie het Westerkwartier (hierna de gebiedscoöperatie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de coöperatie hebben behoefte aan meer financiële kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management
  (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedscoöperatie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?
  Originele taal-2Dutch
  UitgeverijHanzehogeschool Groningen
  Aantal pagina's57
  StatusPublished - 25 nov 2015

  Keywords

  • kennisnetwerk
  • ondernemers
  • financiële kennis

  Citeer dit

  Hogenberk, M., Mobach, M., Tamminga, R., & Telkamp, L. (2015). Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen.
  Hogenberk, Mark ; Mobach, Marc ; Tamminga, René ; Telkamp, Leontine. / Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 57 blz.
  @book{8d0eee8858194c9086a3bfa8bc712ede,
  title = "Kantoor in de praktijk",
  abstract = "De gebiedsco{\"o}peratie het Westerkwartier (hierna de gebiedsco{\"o}peratie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de co{\"o}peratie hebben behoefte aan meer financi{\"e}le kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedsco{\"o}peratie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?",
  keywords = "kennisnetwerk, ondernemers, financi{\"e}le kennis",
  author = "Mark Hogenberk and Marc Mobach and Ren{\'e} Tamminga and Leontine Telkamp",
  year = "2015",
  month = "11",
  day = "25",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Hogenberk, M, Mobach, M, Tamminga, R & Telkamp, L 2015, Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen.

  Kantoor in de praktijk. / Hogenberk, Mark; Mobach, Marc; Tamminga, René; Telkamp, Leontine.

  Hanzehogeschool Groningen, 2015. 57 blz.

  Onderzoeksoutput: ReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Kantoor in de praktijk

  AU - Hogenberk, Mark

  AU - Mobach, Marc

  AU - Tamminga, René

  AU - Telkamp, Leontine

  PY - 2015/11/25

  Y1 - 2015/11/25

  N2 - De gebiedscoöperatie het Westerkwartier (hierna de gebiedscoöperatie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de coöperatie hebben behoefte aan meer financiële kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedscoöperatie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?

  AB - De gebiedscoöperatie het Westerkwartier (hierna de gebiedscoöperatie) is op zoek naar een breder kennisnetwerk. De ondernemers die lid zijn van de coöperatie hebben behoefte aan meer financiële kennis. Het lectoraat Duurzaam Financieel Management van het Instituut Financieel Economisch Management (FEM) van de Hanzehogeschool is hiervoor benaderd, omdat zij er belang bij heeft dat studenten aan meer praktijkgerichte projecten deelnemen. De vraagstukken van ondernemers kunnen een uitdaging vormen of zelfs een onderdeel van het curriculum vormen voor studenten van de Hanzehogeschool. Om dit te verwezenlijken wordt het FEM-office opgericht, de schakel tussen de Hanzehogeschool en de gebiedscoöperatie. De vraag luidt dan ook: ‘Hoe ziet de praktische invulling van het FEM-office er uit?

  KW - kennisnetwerk

  KW - ondernemers

  KW - financiële kennis

  M3 - Report

  BT - Kantoor in de praktijk

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Hogenberk M, Mobach M, Tamminga R, Telkamp L. Kantoor in de praktijk. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 57 blz.