Jullie kunnen het Weststellingwerf!

Onderzoeksoutput: Web publication/sitePopular

Uittreksel

Weststellingwerf werkt momenteel aan haar Omgevingsvisie en doet dit samen met de inwoners. Deze visie gaat over de toekomst van de woon-, werk- en leefomgeving van de gemeente Weststellingwerf. De gemeente moedigt in dit kader de inwoners aan om mee te denken en samen te "puzzelen" voor een prettige en sterke samenleving. De column van de maand wordt ingezet voor dit doel, en dit maal werd deze verzorgd door Frank Pierie en Leo Heijne van het Kenniscentrum Energie. Er wordt uitgelegd hoeveel energie er in Friesland wordt gebruikt, voor welke doeleinden, en van welke bron. Juist deze bronnen moeten duurzamer worden en de inwoners wordt aangemoedigd om samen vorm te geven aan het energieverbruik in de toekomst in het kader van decentralisatie.
Originele taal-2Dutch
Plaats van productieonline
Uitgaveoktober 2017
StatusPublished - nov 2017

Keywords

  • friesland
  • energietransitie
  • decentralisatie
  • weststellingwerf, gemeente
  • kenniscentra

Citeer dit

@misc{1fc75bb73a4d4670aee712d7062cf74d,
title = "Jullie kunnen het Weststellingwerf!",
abstract = "Weststellingwerf werkt momenteel aan haar Omgevingsvisie en doet dit samen met de inwoners. Deze visie gaat over de toekomst van de woon-, werk- en leefomgeving van de gemeente Weststellingwerf. De gemeente moedigt in dit kader de inwoners aan om mee te denken en samen te {"}puzzelen{"} voor een prettige en sterke samenleving. De column van de maand wordt ingezet voor dit doel, en dit maal werd deze verzorgd door Frank Pierie en Leo Heijne van het Kenniscentrum Energie. Er wordt uitgelegd hoeveel energie er in Friesland wordt gebruikt, voor welke doeleinden, en van welke bron. Juist deze bronnen moeten duurzamer worden en de inwoners wordt aangemoedigd om samen vorm te geven aan het energieverbruik in de toekomst in het kader van decentralisatie.",
keywords = "friesland, energietransitie, decentralisatie, weststellingwerf, gemeente, kenniscentra",
author = "Leo Heijne and Frank Pierie",
note = "Na aanleiding van het spelen van de WeEnergy Game met de inwoners van de gemeente Weststellingswerf is Frank Pierie en Leo Heijne gevraagd een column te schrijven, dit om mensen in de algemene zin aan te moedigen om mee te denken aan de verduurzaming van Weststellingswerf.",
year = "2017",
month = "11",
language = "Dutch",
edition = "oktober 2017",

}

Heijne, L & Pierie, F, Jullie kunnen het Weststellingwerf!, 2017, Web publication/site, online.
Jullie kunnen het Weststellingwerf! Heijne, Leo (Author); Pierie, Frank (Author). 2017. online.

Onderzoeksoutput: Web publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Jullie kunnen het Weststellingwerf!

AU - Heijne, Leo

AU - Pierie, Frank

N1 - Na aanleiding van het spelen van de WeEnergy Game met de inwoners van de gemeente Weststellingswerf is Frank Pierie en Leo Heijne gevraagd een column te schrijven, dit om mensen in de algemene zin aan te moedigen om mee te denken aan de verduurzaming van Weststellingswerf.

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

N2 - Weststellingwerf werkt momenteel aan haar Omgevingsvisie en doet dit samen met de inwoners. Deze visie gaat over de toekomst van de woon-, werk- en leefomgeving van de gemeente Weststellingwerf. De gemeente moedigt in dit kader de inwoners aan om mee te denken en samen te "puzzelen" voor een prettige en sterke samenleving. De column van de maand wordt ingezet voor dit doel, en dit maal werd deze verzorgd door Frank Pierie en Leo Heijne van het Kenniscentrum Energie. Er wordt uitgelegd hoeveel energie er in Friesland wordt gebruikt, voor welke doeleinden, en van welke bron. Juist deze bronnen moeten duurzamer worden en de inwoners wordt aangemoedigd om samen vorm te geven aan het energieverbruik in de toekomst in het kader van decentralisatie.

AB - Weststellingwerf werkt momenteel aan haar Omgevingsvisie en doet dit samen met de inwoners. Deze visie gaat over de toekomst van de woon-, werk- en leefomgeving van de gemeente Weststellingwerf. De gemeente moedigt in dit kader de inwoners aan om mee te denken en samen te "puzzelen" voor een prettige en sterke samenleving. De column van de maand wordt ingezet voor dit doel, en dit maal werd deze verzorgd door Frank Pierie en Leo Heijne van het Kenniscentrum Energie. Er wordt uitgelegd hoeveel energie er in Friesland wordt gebruikt, voor welke doeleinden, en van welke bron. Juist deze bronnen moeten duurzamer worden en de inwoners wordt aangemoedigd om samen vorm te geven aan het energieverbruik in de toekomst in het kader van decentralisatie.

KW - friesland

KW - energietransitie

KW - decentralisatie

KW - weststellingwerf, gemeente

KW - kenniscentra

M3 - Web publication/site

CY - online

ER -