Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages

Frans Donders

  Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

  18 Downloads (Pure)

  Uittreksel

  Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.
  Originele taal-2Dutch
  StatusPublished - 2014

  Keywords

  • ondernemerschap
  • innovatie

  Citeer dit

  @misc{90b71a0bf53e4dd3b007e5e3c5e80311,
  title = "Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages",
  abstract = "Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.",
  keywords = "ondernemerschap, innovatie",
  author = "Frans Donders",
  year = "2014",
  language = "Dutch",

  }

  Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages. Donders, Frans (Author). 2014.

  Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Innovaties moeten niet stranden in woud aan documenten, vergaderingen, procedures en rapportages

  AU - Donders, Frans

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.

  AB - Iedereen is er tegenwoordig wel van overtuigd dat innovaties cruciaal zijn voor een sterkere economie. Dan is het treurig dat veel innovaties niet van de grond komen of stranden in een web aan procedures en documenten. Dat schrijft Frans M. Donders, directeur van Cube050 in Groningen, in onderstaand blog op de Groninger Internet Courant.

  KW - ondernemerschap

  KW - innovatie

  M3 - Web publication/site

  ER -