Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie

Onderzoeksoutput: Working paperProfessional

24 Downloads (Pure)

Uittreksel

Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.
Originele taal-2Dutch
Plaats van productieGroningen
UitgeverExpertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)
Aantal pagina's15
StatusPublished - feb 2009

Keywords

  • arbeidsbemiddeling
  • globalisering
  • bouwnijverheid

Citeer dit

Boeve, A. (2009). Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie. Groningen: Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).
Boeve, Arnoud. / Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw : een branche-impressie. Groningen : Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.
@techreport{26051c0eaf314cf6837059f3b381a49c,
title = "Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie",
abstract = "Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.",
keywords = "arbeidsbemiddeling, globalisering, bouwnijverheid",
author = "Arnoud Boeve",
year = "2009",
month = "2",
language = "Dutch",
publisher = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",
type = "WorkingPaper",
institution = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",

}

Boeve, A 2009 'Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie' Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), Groningen.

Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw : een branche-impressie. / Boeve, Arnoud.

Groningen : Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.

Onderzoeksoutput: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw

T2 - een branche-impressie

AU - Boeve, Arnoud

PY - 2009/2

Y1 - 2009/2

N2 - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.

AB - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de bouwnijverheid. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de bouwarbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de bouwnijverheid.

KW - arbeidsbemiddeling

KW - globalisering

KW - bouwnijverheid

M3 - Working paper

BT - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw

PB - Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)

CY - Groningen

ER -

Boeve A. Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de bouw: een branche-impressie. Groningen: Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA). 2009 feb.