Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie

Peter Baltus

Onderzoeksoutput: Working paperProfessional

18 Downloads (Pure)

Uittreksel

Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.
Originele taal-2Dutch
UitgeverExpertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)
Aantal pagina's22
StatusPublished - 26 jan 2009

Keywords

  • arbeidsbemiddeling
  • globalisering
  • landbouwsector

Citeer dit

Baltus, P. (2009). Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).
Baltus, Peter. / Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector : een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.
@techreport{bf6c015988ae4bfc99b69651f93db483,
title = "Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie",
abstract = "Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.",
keywords = "arbeidsbemiddeling, globalisering, landbouwsector",
author = "Peter Baltus",
year = "2009",
month = "1",
day = "26",
language = "Dutch",
publisher = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",
type = "WorkingPaper",
institution = "Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)",

}

Baltus, P 2009 'Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie' Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA).

Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector : een branche-impressie. / Baltus, Peter.

Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA), 2009.

Onderzoeksoutput: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector

T2 - een branche-impressie

AU - Baltus, Peter

PY - 2009/1/26

Y1 - 2009/1/26

N2 - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.

AB - Product- en diensteninnovatie in internationale arbeidsbemiddeling worden bemoeilijkt door onduidelijkheid en onzekerheid. In dit working paper van het Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid, wordt beschreven wat de huidige stand van zaken is in de agrarische sector. Ook worden relevante cijfers gepresenteerd over de agrarische arbeidsmarkt en komen ontwikkelingen in de bedrijfstak op het gebied van grensoverschrijdend inlenen van arbeid aan de orde. Het paper eindigt met een vooruitblik op de verdere ontwikkeling van (tijdelijke arbeids)migratie in de agrarische sector.

KW - arbeidsbemiddeling

KW - globalisering

KW - landbouwsector

M3 - Working paper

BT - Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector

PB - Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA)

ER -

Baltus P. Grensoverschrijdend inlenen van arbeid in de agrarische sector: een branche-impressie. Expertisecentrum Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid (GIA). 2009 jan 26.