Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’

Sabine Meier, Marielle Bovenhoff

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

84 Downloads (Pure)

Uittreksel

Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.
Originele taal-2Dutch
Plaats van productieGroningen
UitgeverijHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Opdrachtgevend orgaanGemeente Slochteren
Aantal pagina's136
StatusPublished - sep 2014

Keywords

  • maatschappelijke voorzieningen
  • slochteren
  • platteland

Citeer dit

Meier, Sabine ; Bovenhoff, Marielle. / Gebruikspatronen in beeld : hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 blz.
@book{f443646dd9b740e7a00538f2288936dd,
title = "Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’",
abstract = "Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.",
keywords = "maatschappelijke voorzieningen, slochteren, platteland",
author = "Sabine Meier and Marielle Bovenhoff",
year = "2014",
month = "9",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Gebruikspatronen in beeld : hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. / Meier, Sabine; Bovenhoff, Marielle.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 blz.

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Gebruikspatronen in beeld

T2 - hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’

AU - Meier, Sabine

AU - Bovenhoff, Marielle

PY - 2014/9

Y1 - 2014/9

N2 - Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.

AB - Dit rapport is onderdeel van een reeks van drie rapporten over het thema maatschappelijke voorzieningen op het platteland die de lectoraten Krimp & Leefomgeving en Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de gemeente Slochteren maken. Dit eerste gedeelte bevat de resultaten van het onderzoek naar het gebruik en de waardering van voorzieningen in de gemeente Slochteren.

KW - maatschappelijke voorzieningen

KW - slochteren

KW - platteland

M3 - Report

BT - Gebruikspatronen in beeld

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

CY - Groningen

ER -

Meier S, Bovenhoff M. Gebruikspatronen in beeld: hoe benutten en waarderen inwoners van Slochteren de maatschappelijke voorzieningen? Deelrapportage I van ‘Maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Slochteren’. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 136 blz.