Factsheet Zelfregulatie VMBO

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

110 Downloads (Pure)

Uittreksel

Conclusie
De interventie Goalkeeper heeft een positief effect op de ontwikkeling van de vaardigheid reflectie. Op de meeste scholen gaan docenten meer vraaggestuurd lesgeven en die vragen richten zich meer op zelfregulatie. De doorontwikkeling van Goalkeeper dient zich vooral te richten op ondersteuning van de docent om het zelfregulatieproces bij de leerlingen beter te kunnen begeleiden.
Originele taal-2Dutch
StatusPublished - 5 okt 2017

Keywords

  • zelfregulatie
  • vmbo
  • bewegingsonderwijs

Citeer dit

@book{03dbf34863794946910793adc15b5004,
title = "Factsheet Zelfregulatie VMBO",
abstract = "ConclusieDe interventie Goalkeeper heeft een positief effect op de ontwikkeling van de vaardigheid reflectie. Op de meeste scholen gaan docenten meer vraaggestuurd lesgeven en die vragen richten zich meer op zelfregulatie. De doorontwikkeling van Goalkeeper dient zich vooral te richten op ondersteuning van de docent om het zelfregulatieproces bij de leerlingen beter te kunnen begeleiden.",
keywords = "zelfregulatie, vmbo, bewegingsonderwijs, physical education",
author = "{van der Sluis}, Alien and Remo Mombarg and Simon Leistra and {van Aart}, Ingrid and Arjan Pruim",
year = "2017",
month = "10",
day = "5",
language = "Dutch",

}

TY - BOOK

T1 - Factsheet Zelfregulatie VMBO

AU - van der Sluis, Alien

AU - Mombarg, Remo

AU - Leistra, Simon

AU - van Aart, Ingrid

AU - Pruim, Arjan

PY - 2017/10/5

Y1 - 2017/10/5

N2 - ConclusieDe interventie Goalkeeper heeft een positief effect op de ontwikkeling van de vaardigheid reflectie. Op de meeste scholen gaan docenten meer vraaggestuurd lesgeven en die vragen richten zich meer op zelfregulatie. De doorontwikkeling van Goalkeeper dient zich vooral te richten op ondersteuning van de docent om het zelfregulatieproces bij de leerlingen beter te kunnen begeleiden.

AB - ConclusieDe interventie Goalkeeper heeft een positief effect op de ontwikkeling van de vaardigheid reflectie. Op de meeste scholen gaan docenten meer vraaggestuurd lesgeven en die vragen richten zich meer op zelfregulatie. De doorontwikkeling van Goalkeeper dient zich vooral te richten op ondersteuning van de docent om het zelfregulatieproces bij de leerlingen beter te kunnen begeleiden.

KW - zelfregulatie

KW - vmbo

KW - bewegingsonderwijs

KW - physical education

M3 - Report

BT - Factsheet Zelfregulatie VMBO

ER -