Facility management, autonomie en dagbesteding

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

Uittreksel

Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.
Originele taal-2Dutch
Aantal pagina's38
StatusPublished - 12 jun 2018

Keywords

  • facility management
  • schoonmaak
  • autonomie
  • penitentaire inrichtingen

Citeer dit

@book{cfdd3c7b0dbb4204bb902bc25638d854,
title = "Facility management, autonomie en dagbesteding",
abstract = "Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justiti{\"e}le Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.",
keywords = "facility management, schoonmaak, autonomie, penitentaire inrichtingen",
author = "Rachel Kuijlenburg and Johan Offringa and Mobach, {Mark P.}",
year = "2018",
month = "6",
day = "12",
language = "Dutch",

}

TY - BOOK

T1 - Facility management, autonomie en dagbesteding

AU - Kuijlenburg, Rachel

AU - Offringa, Johan

AU - Mobach, Mark P.

PY - 2018/6/12

Y1 - 2018/6/12

N2 - Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.

AB - Uitkomsten van onderzoek naar reinheidsbeleving in detentie. De opdracht is verleend door de Directie Facilitair, Huisvesting & Inkoop (DFH&I) van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in samenspraak met het Lectoraat Ruimtelijke Omgeving en de Gebruiker (De Haagse Hogeschool) en het Lectoraat Facility Management (Hanzehogeschool Groningen). Initiele vraag luidde hoe justitiabelen en penitentiaire inrichtingswerkers reinheid op een afdeling ervaren en hoe dat samenhangt met zelfredzaamheid.

KW - facility management

KW - schoonmaak

KW - autonomie

KW - penitentaire inrichtingen

M3 - Report

BT - Facility management, autonomie en dagbesteding

ER -