De trias energetica is harder nodig dan ooit

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

Uittreksel

In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6% hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.
Originele taal-2Dutch
StatusPublished - 9 jan 2017

Keywords

  • energiemarkt
  • energietransitie
  • trias energetica
  • kosten

Citeer dit

@misc{685f3936800c4c0c8af2f92bd00078c5,
title = "De trias energetica is harder nodig dan ooit",
abstract = "In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6{\%} hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.",
keywords = "energiemarkt, energietransitie, trias energetica, kosten",
author = "Martien Visser",
year = "2017",
month = "1",
day = "9",
language = "Dutch",

}

De trias energetica is harder nodig dan ooit. Visser, Martien (Author). 2017.

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - De trias energetica is harder nodig dan ooit

AU - Visser, Martien

PY - 2017/1/9

Y1 - 2017/1/9

N2 - In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6% hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.

AB - In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6% hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.

KW - energiemarkt

KW - energietransitie

KW - trias energetica

KW - kosten

M3 - Web publication/site

ER -