De praktijkgereedheid van praktijkgericht onderzoek: voorstel voor een assessmentmodel in opdracht van Hanzehogeschool Groningen

Wilke van Beest, Daan Andriessen, Jan Balje (Editor)

  Onderzoeksoutput: ReportProfessional

  11 Downloads (Pure)

  Samenvatting

  De Hanzehogeschool Groningen heeft belangstelling voor een methodiek voor het bepalen van demate van praktijkgereedheid van haar praktijkgericht onderzoek. Een praktijkgericht onderzoek heeft als doel om nieuwe kennis te ontwikkelen die een bijdrage kan leveren aan de beroepspraktijk.
  Praktijkgerichte onderzoekers zouden zich daarom af moeten vragen in welke mate hun onderzoek praktijkgereed is. Praktijkgereed onderzoek definiëren we als de mate waarin onderzoeksactiviteiten bijdragen aan geborgde veranderingen in de praktijk. In dit onderzoeksverslag presenteren wij het Praktijkgereedheid van Onderzoek-model (PRO-model).
  Vertaalde titel van de bijdrageThe practice readiness of applied research: An assessment model commissioned by Hanze university
  Originele taal-2Dutch
  Plaats van productieGroningen
  UitgeverijHanze University of Applied Sciences
  Aantal pagina's40
  StatusPublished - 22 sep. 2016

  Keywords

  • praktijkgericht onderzoek
  • praktijkgereedheid

  Vingerafdruk

  Duik in de onderzoeksthema's van 'De praktijkgereedheid van praktijkgericht onderzoek: voorstel voor een assessmentmodel in opdracht van Hanzehogeschool Groningen'. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

  Citeer dit