Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO: een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

24 Downloads (Pure)

Uittreksel

In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.
Originele taal-2Dutch
Plaats van productieGroningen
UitgeverijHanzehogeschool Groningen
Aantal pagina's18
Volume1
Uitgave1
StatusPublished - 15 apr 2018

Keywords

  • regionale economie
  • ondernemerschap
  • duurzame ontwikkelingen
  • samenleving
  • samenwerking

Citeer dit

@book{384a247b7e9b4336982a6b2ea7276e46,
title = "Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO: een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland",
abstract = "In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.",
keywords = "regionale economie, ondernemerschap, duurzame ontwikkelingen, samenleving, samenwerking, regional economy, entrepreneurship",
author = "Egbert Dommerholt and Derwin Schorren",
year = "2018",
month = "4",
day = "15",
language = "Dutch",
volume = "1",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",
edition = "1",

}

Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO : een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland. / Dommerholt, Egbert; Schorren, Derwin.

1 redactie Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2018. 18 blz.

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO

T2 - een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland

AU - Dommerholt, Egbert

AU - Schorren, Derwin

PY - 2018/4/15

Y1 - 2018/4/15

N2 - In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.

AB - In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.

KW - regionale economie

KW - ondernemerschap

KW - duurzame ontwikkelingen

KW - samenleving

KW - samenwerking

KW - regional economy

KW - entrepreneurship

M3 - Report

VL - 1

BT - Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO

PB - Hanzehogeschool Groningen

CY - Groningen

ER -