Bio-economie: zoek naar toegevoegde waarde!

Onderzoeksoutput: Web publication/siteProfessional

Uittreksel

In het project Circulaire Biopolymerenwaardeketens voor PHA en cellulose wil men naar afbreekbare en biogebaseerde plastics, producten en afzetmarkten toe. Kansloos als die nieuwe plastics moeten gaan concurreren met oliegebaseerde plastics die al in grote hoeveelheden worden geproduceerd; kansrijk als die plastics toegevoegde waarde bieden en het productieproces ervan een hoge theoretische en praktische opbrengst heeft.
Originele taal-2Dutch
UitgeverAgro & Chemie
StatusPublished - 27 sep 2019

Keywords

  • biobased economie
  • plastics

Citeer dit

@misc{af5b5042f61747f18a42284115355839,
title = "Bio-economie: zoek naar toegevoegde waarde!",
abstract = "In het project Circulaire Biopolymerenwaardeketens voor PHA en cellulose wil men naar afbreekbare en biogebaseerde plastics, producten en afzetmarkten toe. Kansloos als die nieuwe plastics moeten gaan concurreren met oliegebaseerde plastics die al in grote hoeveelheden worden geproduceerd; kansrijk als die plastics toegevoegde waarde bieden en het productieproces ervan een hoge theoretische en praktische opbrengst heeft.",
keywords = "biobased economie, plastics, biobased economy, plastics",
author = "{van der Pol}, Hans",
year = "2019",
month = "9",
day = "27",
language = "Dutch",
publisher = "Agro & Chemie",

}

van der Pol, H, Bio-economie: zoek naar toegevoegde waarde!, 2019, Web publication/site, Agro & Chemie.
Bio-economie: zoek naar toegevoegde waarde! van der Pol, Hans (Author). 2019. Agro & Chemie.

Onderzoeksoutput: Web publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Bio-economie: zoek naar toegevoegde waarde!

AU - van der Pol, Hans

PY - 2019/9/27

Y1 - 2019/9/27

N2 - In het project Circulaire Biopolymerenwaardeketens voor PHA en cellulose wil men naar afbreekbare en biogebaseerde plastics, producten en afzetmarkten toe. Kansloos als die nieuwe plastics moeten gaan concurreren met oliegebaseerde plastics die al in grote hoeveelheden worden geproduceerd; kansrijk als die plastics toegevoegde waarde bieden en het productieproces ervan een hoge theoretische en praktische opbrengst heeft.

AB - In het project Circulaire Biopolymerenwaardeketens voor PHA en cellulose wil men naar afbreekbare en biogebaseerde plastics, producten en afzetmarkten toe. Kansloos als die nieuwe plastics moeten gaan concurreren met oliegebaseerde plastics die al in grote hoeveelheden worden geproduceerd; kansrijk als die plastics toegevoegde waarde bieden en het productieproces ervan een hoge theoretische en praktische opbrengst heeft.

KW - biobased economie

KW - plastics

KW - biobased economy

KW - plastics

M3 - Web publication/site

PB - Agro & Chemie

ER -