Bezoekersprognose Wad & Zoo

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

1 Downloads (Pure)

Uittreksel

Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enquête onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.
Originele taal-2Dutch
UitgeverijHanzehogeschool Groningen
Aantal pagina's46
StatusPublished - sep 2015

Publicatie series

NaamMarklinq Publicaties
UitgeverijMarklinq
Nr.8
ISSN van elektronische versie2214-9597

Keywords

  • marketing
  • toeristenindustrie
  • haalbaarheidsonderzoek
  • noord-groningen

Citeer dit

Alsem, K. J., & Wever, J. (2015). Bezoekersprognose Wad & Zoo. (Marklinq Publicaties; Nr. 8). Hanzehogeschool Groningen.
Alsem, Karel Jan ; Wever, Jan. / Bezoekersprognose Wad & Zoo. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 46 blz. (Marklinq Publicaties; 8).
@book{ab41697991d7474396c3ae4bef3c6a8b,
title = "Bezoekersprognose Wad & Zoo",
abstract = "Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enqu{\^e}te onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.",
keywords = "marketing, toeristenindustrie, haalbaarheidsonderzoek, noord-groningen",
author = "Alsem, {Karel Jan} and Jan Wever",
year = "2015",
month = "9",
language = "Dutch",
series = "Marklinq Publicaties",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",
number = "8",

}

Alsem, KJ & Wever, J 2015, Bezoekersprognose Wad & Zoo. Marklinq Publicaties, nr. 8, Hanzehogeschool Groningen.

Bezoekersprognose Wad & Zoo. / Alsem, Karel Jan; Wever, Jan.

Hanzehogeschool Groningen, 2015. 46 blz. (Marklinq Publicaties; Nr. 8).

Onderzoeksoutput: ReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Bezoekersprognose Wad & Zoo

AU - Alsem, Karel Jan

AU - Wever, Jan

PY - 2015/9

Y1 - 2015/9

N2 - Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enquête onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.

AB - Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enquête onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.

KW - marketing

KW - toeristenindustrie

KW - haalbaarheidsonderzoek

KW - noord-groningen

M3 - Report

T3 - Marklinq Publicaties

BT - Bezoekersprognose Wad & Zoo

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Alsem KJ, Wever J. Bezoekersprognose Wad & Zoo. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 46 blz. (Marklinq Publicaties; 8).