Being there

Onderzoeksoutput: Other contributionOther research output

Uittreksel

Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.
Originele taal-2Dutch
Mijlpalentype toekennenproposal Art of Impact
Aantal pagina's4
StatusPublished - 2016

Keywords

  • leefbaarheid
  • kunst
  • noord-groningen

Citeer dit

@misc{189df0f172dd4e778749954835762918,
title = "Being there",
abstract = "Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.",
keywords = "leefbaarheid, kunst, noord-groningen",
author = "Anke Coumans and Frederiek Bennema and Nathalie Beekman",
year = "2016",
language = "Dutch",
type = "Other",

}

Being there. / Coumans, Anke; Bennema, Frederiek; Beekman, Nathalie.

4 blz. 2016, proposal Art of Impact.

Onderzoeksoutput: Other contributionOther research output

TY - GEN

T1 - Being there

AU - Coumans, Anke

AU - Bennema, Frederiek

AU - Beekman, Nathalie

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.

AB - Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.

KW - leefbaarheid

KW - kunst

KW - noord-groningen

M3 - Other contribution

ER -