Associate degree – the missing link in beroepsopleidingen

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

Uittreksel

In 2005 besloot het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een experiment uit te voeren om het niveauverschil tussen Mbo-opleidingen en Hbo-opleidingen te verkleinen. Een afgestudeerde Mbo’er heeft doorgaans vier jaar studie voor de boeg om een Bachelor-graad te halen en loopt onderweg veel kans te ‘sneuvelen’. Zonde van geïnvesteerde tijd, inspanning en geld. Deze kwestie speelt overigens in het hele Europese beroepsonderwijs een belangrijke rol!
Originele taal-2Dutch
StatusPublished - 2012

Keywords

  • arbeidswetenschappen
  • beroepsonderwijs
  • personeelsbeleid

Citeer dit

@misc{8fde22a944e443719c29a7417854e497,
title = "Associate degree – the missing link in beroepsopleidingen",
abstract = "In 2005 besloot het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een experiment uit te voeren om het niveauverschil tussen Mbo-opleidingen en Hbo-opleidingen te verkleinen. Een afgestudeerde Mbo’er heeft doorgaans vier jaar studie voor de boeg om een Bachelor-graad te halen en loopt onderweg veel kans te ‘sneuvelen’. Zonde van ge{\"i}nvesteerde tijd, inspanning en geld. Deze kwestie speelt overigens in het hele Europese beroepsonderwijs een belangrijke rol!",
keywords = "arbeidswetenschappen, beroepsonderwijs, personeelsbeleid",
author = "Rein Leyenhorst",
year = "2012",
language = "Dutch",

}

Associate degree – the missing link in beroepsopleidingen. Leyenhorst, Rein (Author). 2012.

Onderzoeksoutput: Web publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Associate degree – the missing link in beroepsopleidingen

AU - Leyenhorst, Rein

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - In 2005 besloot het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een experiment uit te voeren om het niveauverschil tussen Mbo-opleidingen en Hbo-opleidingen te verkleinen. Een afgestudeerde Mbo’er heeft doorgaans vier jaar studie voor de boeg om een Bachelor-graad te halen en loopt onderweg veel kans te ‘sneuvelen’. Zonde van geïnvesteerde tijd, inspanning en geld. Deze kwestie speelt overigens in het hele Europese beroepsonderwijs een belangrijke rol!

AB - In 2005 besloot het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een experiment uit te voeren om het niveauverschil tussen Mbo-opleidingen en Hbo-opleidingen te verkleinen. Een afgestudeerde Mbo’er heeft doorgaans vier jaar studie voor de boeg om een Bachelor-graad te halen en loopt onderweg veel kans te ‘sneuvelen’. Zonde van geïnvesteerde tijd, inspanning en geld. Deze kwestie speelt overigens in het hele Europese beroepsonderwijs een belangrijke rol!

KW - arbeidswetenschappen

KW - beroepsonderwijs

KW - personeelsbeleid

M3 - Web publication/site

ER -