Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen

Niels van Steenis, Rutger ten Have

  Onderzoeksoutput: ReportProfessional

  Uittreksel

  De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.
  Notitie van de HG en de RUG.
  Originele taal-2Dutch
  UitgeverijHanzehogeschool Groningen
  Aantal pagina's9
  StatusPublished - 5 aug 2014

  Keywords

  • vervoer
  • capaciteit
  • autonomiteit
  • bereikbaarheid
  • regio groningen-assen

  Citeer dit

  van Steenis, N., & ten Have, R. (2014). Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen.
  van Steenis, Niels ; ten Have, Rutger. / Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 9 blz.
  @book{f403b0e4ccda401982b38312b154378e,
  title = "Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen",
  abstract = "De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.Notitie van de HG en de RUG.",
  keywords = "vervoer, capaciteit, autonomiteit, bereikbaarheid, regio groningen-assen",
  author = "{van Steenis}, Niels and {ten Have}, Rutger",
  year = "2014",
  month = "8",
  day = "5",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  van Steenis, N & ten Have, R 2014, Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen.

  Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. / van Steenis, Niels; ten Have, Rutger.

  Hanzehogeschool Groningen, 2014. 9 blz.

  Onderzoeksoutput: ReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen

  AU - van Steenis, Niels

  AU - ten Have, Rutger

  PY - 2014/8/5

  Y1 - 2014/8/5

  N2 - De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.Notitie van de HG en de RUG.

  AB - De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.Notitie van de HG en de RUG.

  KW - vervoer

  KW - capaciteit

  KW - autonomiteit

  KW - bereikbaarheid

  KW - regio groningen-assen

  M3 - Report

  BT - Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  van Steenis N, ten Have R. Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 9 blz.