Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd

Onderzoeksoutput: PaperOther research output

17 Downloads (Pure)

Uittreksel

Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comité (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:
- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s
- Voorbereiding beoordeling lectoraat
- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat
- Herijking criteria voor Honours programma’s
- Gezamenlijk werken aan een eindproduct
In dit verslag kunt u de bevindingen lezen.
Originele taal-2Dutch
Aantal pagina's23
StatusPublished - 2013
EvenementKenniskring tweedaagse - Ekenstein, Appingedam
Duur: 28 feb 20131 mrt 2013

Conference

ConferenceKenniskring tweedaagse
StadAppingedam
Periode28/02/131/03/13

Keywords

  • hoger onderwijs
  • lectoraten
  • kenniskringen

Citeer dit

Wolfensberger, M. (2013). Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd. Paper gepresenteerd op Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .
Wolfensberger, Marca. / Aarden, zaaien, voeden, groeien : het lectoraat verduurzaamd. Paper gepresenteerd op Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .23 blz.
@conference{eaa15c91b74948e29f320ece55f45a59,
title = "Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd",
abstract = "Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comit{\'e} (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s- Voorbereiding beoordeling lectoraat- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat- Herijking criteria voor Honours programma’s- Gezamenlijk werken aan een eindproductIn dit verslag kunt u de bevindingen lezen.",
keywords = "hoger onderwijs, lectoraten, kenniskringen",
author = "Marca Wolfensberger",
year = "2013",
language = "Dutch",
note = "Kenniskring tweedaagse ; Conference date: 28-02-2013 Through 01-03-2013",

}

Wolfensberger, M 2013, 'Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd' Paper gepresenteerd op Kenniskring tweedaagse, Appingedam, 28/02/13 - 1/03/13, .

Aarden, zaaien, voeden, groeien : het lectoraat verduurzaamd. / Wolfensberger, Marca.

2013. Paper gepresenteerd op Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .

Onderzoeksoutput: PaperOther research output

TY - CONF

T1 - Aarden, zaaien, voeden, groeien

T2 - het lectoraat verduurzaamd

AU - Wolfensberger, Marca

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comité (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s- Voorbereiding beoordeling lectoraat- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat- Herijking criteria voor Honours programma’s- Gezamenlijk werken aan een eindproductIn dit verslag kunt u de bevindingen lezen.

AB - Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comité (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s- Voorbereiding beoordeling lectoraat- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat- Herijking criteria voor Honours programma’s- Gezamenlijk werken aan een eindproductIn dit verslag kunt u de bevindingen lezen.

KW - hoger onderwijs

KW - lectoraten

KW - kenniskringen

M3 - Paper

ER -

Wolfensberger M. Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd. 2013. Paper gepresenteerd op Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .