Persoonlijk profiel

Teaching

Stefan Lechner is docent bedrijfskunde, onderzoek, en huisvesting

Research Interests

Zijn onderzoeksinteresses liggen op het gebied van ontwerp en gebruik van ruimte in de zorg, en gedrag in organisaties. Zijn expertise is menselijke factoren en arbeidsleer, kwalitatief onderzoek en interviewtechnieken, gemengde methodes, en Computer-aided Qualitative Data Analysis (CAQDAS).

Personal profile

Stefan Lechner is onderzoeker bij het lectoraat Facility Management en projectleider van Health Space Design (HSD). HSD is een innovatiewerkplaats waar zorginstellingen, studenten en onderzoekers samenwerken aan innovaties in de zorg. Stefan is bedrijfskundige en docent bij Facility Management.

Hij heeft de Hotel Management School Leeuwarden in 1991 als eerste lichting afgerond en heeft in 2013 cum laude de graad van master in de Bedrijfskunde behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is manager geweest bij verschillende bedrijven, waaronder Thuiszorg Drenthe, Pitney Bowes Management Services, ISS Support Services en Shell Real Estate.

Keywords

  • H Social Sciences (General)

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Stefan Lechner actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 1 Soortgelijke profielen

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of