Adres
  • Zernikeplein 11, Van Doorenveste

    9747 AS Groningen

    Netherlands

  • Postbus 70030

    9704 AA Groningen

    Netherlands

Organisatieprofiel

Profile Information

Apple, Google, Microsoft, Facebook en Amazon zijn in een paar decennia de (economisch) meest waardevolle bedrijven geworden. En een groot deel van de start-ups en scale-ups zijn ICT gedreven. En ook voor de meeste ICT gebruikende bedrijven en instellingen is de grootste zorg en uitdaging het optimaal benutten van ICT mogelijkheden in de concurrentiestrijd. Digitalisering is overal, en alles moet Smart worden.  ICT is belangrijk willen we maar zeggen!

Wij willen het Noord-Nederlandse ecosysteem van ICT aanbieders en gebruikers en hun private en publieke stakeholders helpen dynamisch en innovatief om te gaan met nieuwe ambities en risico's, opdat ICT onze echte wereld een stukje beter maakt. We sluiten daarbij aan bij de speerpunten van de Hanzehogeschool Groningen: Energie(-transitie), Healthy Ageing en Ondernemerschap. Daarnaast is de verdere ontwikkeling van hardcore ICT technieken een kern van ons werk (Software Engineering, BedrijfsInformatiesystemen, Network- and security Engineering).

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop New Business & ICT actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Netwerk

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of