Hanze

Organisatieprofiel

Organisatieprofiel

Samen met studenten, professionals, medewerkers en partners bouwen we mee aan een krachtige regio. Met actueel onderwijs en praktijkgericht onderzoek dragen we bij aan praktische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Onze motivatie? We zetten onze talenten in voor de wereld om ons heen: share your talent. move the world.

De Hanze doet aan praktijkgericht onderzoek met positieve en duurzame invloed op onze omgeving. We ontwikkelen kennis en vertalen deze naar praktische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. We doen dit niet alleen. We werken samen met uiteenlopende partners, van bedrijven en burgers tot overheden en internationale onderzoeksinstellingen, in steeds wisselende leergemeenschappen. We hebben elkaar nodig om de opgaven van nu aan te pakken. De wereld van morgen begint bij het delen van kennis en inzichten van vandaag.

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Hanze actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of