• Visiting AdressToon op kaart

  Zernikeplein 7, Van Olsttoren

  9747 AS Groningen

  Netherlands

 • Postal addressToon op kaart

  Postbus 70030

  9704 AA Groningen

  Netherlands

Organisatieprofiel

Profile Information

Het versterken van de vitaliteit van ondernemerschap in het noorden. Dat is het doel van het lectoraat Ondernemen in Verandering. Dit doet het lectoraat in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen en het Alfa-college. Deze samenwerking levert een mooie kenniskring op, bestaande uit docent-onderzoekers, mbo- en hbo-studenten, externe organisaties en ondernemers.

Onder vitaliteit wordt verstaan het samenspel tussen de ondernemer, onderneming en het ecosysteem. Hoe kunnen zij zichzelf opnieuw verbinden? Het principe van serendipiteit, waarbij ongezochte vondsten herkend en ontwikkeld worden is een belangrijk aspect van het samenspel.

In het lectoraat werken onderzoekers en studenten in samenwerking met partners vanuit de innovatiewerkplaats Krachtig MKB aan verschillende projecten en onderzoeken. Deze ontdekkingsruimte draagt bij aan het versterken van de vitaliteit van mens, organisatie en ecosysteem. Daarnaast draagt het onderzoek bij aan de doelstelling om betere studentondernemers op te leiden.

 

Vingerafdruk

Verdiep u in de onderzoeksgebieden waarop Ondernemen in verandering actief is. Deze onderwerplabels komen uit het werk van de leden van deze organisatie. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.

Samenwerkingen en hoofdonderzoeksgebieden uit de afgelopen vijf jaar

Recente externe samenwerking op landen-/regioniveau. Duik in de details door op de stippen te klikken of