Dit zijn de drie genomineerden voor de Lector van het Jaar 2021

  Pers / media: Other

  Description

  ScienceGuide, Studenten voor Morgen en het ISO maken de drie genomineerden voor de titel Lector van het Jaar 2021 bekend.

  Periode14 apr. 2021

  Media-aandacht

  1

  Media-aandacht

  • TitelDit zijn de drie genomineerden voor de Lector van het Jaar 2021
   Mate van erkenningNational
   Media naam/outletScienceGuide
   MediatypeWeb
   Land/RegioNetherlands
   Release datum14/04/21
   BeschrijvingHet thema van deze editie van de Lector van het Jaar was ‘duurzaamheid’. Gezien de kwaliteit van de inzendingen is de jury bevestigd in het beeld dat hogescholen hoogwaardig en vooraanstaand onderzoek doen naar het stimuleren van duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Daarnaast bleek eens te meer dat de lectoren in het hbo volop de verbinding zoeken met de samenleving, bedrijven en studenten om dit thema hoog op de agenda te zetten en het daar te houden.

   Studenten voor Morgen, een studentennetwerk voor duurzaamheid in het hoger onderwijs, is dit jaar de medeorganisator van de Lector van het Jaarverkiezing. Daarom heeft Nikki Trip, voorzitter van Studenten voor Morgen, plaatsgenomen in de jury die verder bestaat uit Frans van Heest, hoofdredacteur van ScienceGuide, en Leon van der Neut, bestuurslid van het ISO. Als expert uit het veld heeft Antoine Heideveld, directeur van Het Groene Brein, zitting in de jury. Vanwege zijn kennis uit en van het veld is hij goed op de hoogte van praktijkgericht onderzoek rondom duurzaamheid.
   URLhttps://www.scienceguide.nl/2021/04/dit-zijn-de-drie-genomineerden-voor-de-lector-van-het-jaar-2021/
   PersonenFloris Boogaard

  Keywords

  • lector van het jaar
  • klimaatadaptatie