Lector Maatschappelijk Vastgoed: “Duurzamer bouwen? Innoveer aan de sociale kant van het proces!”

 • Jan Veuger

Pers / media: Expert Comment

Description

Op 29 maart 2018 komt de corporatie- en publieke sector samen om kennis en ervaring te delen over duurzaamheid en innovatie met betrekking tot vastgoed. Een dag waarop je tijdens het grootste maatschappelijke vastgoedevent voor woningcorporaties geïnformeerd en geïnspireerd wordt door verschillende sprekers en experts. Jan Veuger, lector Maatschappelijk Vastgoed, zal de dag voorzitten. Tijd om hem alvast wat beter te leren kennen!

Periode12 feb. 2018

Media-aandacht

1

Media-aandacht

 • TitelLector Maatschappelijk Vastgoed: “Duurzamer bouwen? Innoveer aan de sociale kant van het proces!”
  Mate van erkenningNational
  Media naam/outletCorporatieNL
  MediatypeWeb
  Land/RegioNetherlands
  Release datum12/02/18
  BeschrijvingOp 29 maart 2018 komt de corporatie- en publieke sector samen om kennis en ervaring te delen over duurzaamheid en innovatie met betrekking tot vastgoed. Een dag waarop je tijdens het grootse maatschappelijke vastgoedevent voor woningcorporaties geïnformeerd en geïnspireerd wordt door verschillende sprekers en experts. Jan Veuger, lector Maatschappelijk Vastgoed, zal de dag voorzitten. Tijd om hem alvast wat beter te leren kennen!
  URLhttps://www.corporatienl.nl/artikelen/professor-public-real-estate-duurzamer-bouwen-innoveer-aan-de-sociale-kant-van-het-proces/
  PersonenJan Veuger

Keywords

 • vastgoed
 • duurzaamheid