Hogescholen organiseren internationale city scan voor klimaatadaptatie

Pers / media: Expert Comment

Description

Deze week vindt de City Climate Scan Challenge Rotterdam plaats, georganiseerd door Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Rotterdam in samenwerking met universiteiten uit Gdansk. Internationale studenten gaan samen met onderzoekers en het bedrijfsleven de luchtkwaliteit, hittestress en overstromingsgevaar meten in Rotterdam. De gegevens worden gebruikt voor internationale projecten en worden op 22 september gepresenteerd aan prominenten van de stad Rotterdam. Dit meldt Hanzehogeschool.

Periode19 sep. 2017

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

 • TitelHogescholen organiseren internationale city scan voor klimaatadaptatie
  Mate van erkenningNational
  Media naam/outletNationale onderwijsgids
  MediatypeWeb
  Land/RegioNetherlands
  Release datum19/09/17
  BeschrijvingDeze week vindt de City Climate Scan Challenge Rotterdam plaats, georganiseerd door Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Rotterdam in samenwerking met universiteiten uit Gdansk. Internationale studenten gaan samen met onderzoekers en het bedrijfsleven de luchtkwaliteit, hittestress en overstromingsgevaar meten in Rotterdam. De gegevens worden gebruikt voor internationale projecten en worden op 22 september gepresenteerd aan prominenten van de stad Rotterdam. Dit meldt Hanzehogeschool.
  Producent / auteurRedactie Nationale Onderwijsgids
  URLhttps://www.nationaleonderwijsgids.nl/hbo/nieuws/40626-hogescholen-organiseren-internationale-city-scan-voor-klimaatadaptatie.html
  PersonenFloris Boogaard

Keywords

 • klimaatverandering
 • watermanagement