Geen waarde toevoegen is geen optie: Hanze inkoop seminar in Groningen

 • Marius van der Woude

Pers / media: Expert Comment

Description

"Nu de minor tien jaar bestaat, vonden we het goed om even achterom te kijken alvorens weer vooruit te zien”, vertelt Marius van der Woude, coördinator van de minor. Het thema werd daarom ‘Back to the Future’. “Na tien jaar wordt onze minor hoog gewaardeerd, ook onder de studenten. Dit komt doordat wij veel samenwerken. Onder meer met NEVI, met het inkoopplatform Groningen, met de inkoopafdeling van de Hanzehogeschool en natuurlijk met de bedrijven en organisaties waarin de studenten hun praktijkopdrachten doen. Dat zorgt voor veel interactie met het werkveld. Twee derde van onze studenten komt in een inkoopgerelateerde functie terecht en veel van hen zien we regelmatig terug, bijvoorbeeld als zij gastcolleges komen geven. We denken nu na over een mogelijke verdieping van de minor, mogelijk tot een bachelor supply chain management."

Periode1 mrt 2015

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

 • TitelGeen waarde toevoegen is geen optie: Hanze inkoop seminar in Groningen
  Mate van erkenningNational
  Media naam/outletDeal!
  MediatypePrint
  LandNetherlands
  Release datum1/03/15
  BeschrijvingToekomstige inkopers focussen zich op waardetoevoeging in de gehele voorbrengingsketen, gedurende de totale contractduur en zelfs al ver daarvoor. Dat is de conclusie van het tiende Hanze Inkoop Seminar.
  Producent / auteurJaap van Ede
  PersonenMarius van der Woude

Seminar

TitelHanze Inkoopseminar 2015
LocatieHanze University of Applied Sciences, Groningen, Netherlands
Periode29 jan 2015
Linkhttps://www.hanze.nl/nld/onderwijs/economie/instituut-voor-facility-management/organisatie/overzichten/agenda/hanze-inkoopseminar-2015-back-to-the-future

Keywords

 • inkoopmanagement
 • seminar
 • organisatiegedrag
 • toegevoegde waarde