FMN Talk: Next step in facility education

Pers / media: Public Engagement Activities

Description

Tijdens de digitale editie van FMN Connect XL: Back to School (12 november 2020) vonden verschillende interactieve workshops en FMN-Talks plaats. Bekijk deze sessie terug. Rachel Kuijlenburg is sinds 2003 verbonden aan De Haagse Hogeschool alwaar zij werkt als Hogeschool docent. Ook is zij als docent onderzoeker verbonden aan het lectoraat Ruimtelijke Omgeving en gebruiker van Mark Mobach en het lectoraat Circulair Business van Kim Poldner aan De Haagse Hogeschool. Samen met partners DJI en FMHaaglanden onderzoekt Rachel samen met studenten de verduurzaming van facilitaire bedrijfsvoering. Rachel is een gedreven docent en weet als geen ander dat onderwijs wendbaar moet zijn vanuit de veranderende vraag van student en maatschappij. Aangejaagd door hedendaagse technologie flipt Rachel classroooms zodat er blended en gepersonaliseerd onderwijs ontstaat. Met de ambitie om onderwijs nog beter te maken. De vraag is of onderwijsvernieuwing bijdraagt aan praktijkverbetering? Zij gaat daar graag met u over in gesprek tijdens de ‘Next step in facility education’.

Periode12 nov. 2020

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

 • TitelFMN Talk: Next step in facility education
  Mate van erkenningInternational
  MediatypeWeb
  Land/RegioNetherlands
  Release datum12/11/20
  BeschrijvingTijdens de digitale editie van FMN Connect XL: Back to School (12 november 2020) vonden verschillende interactieve workshops en FMN-Talks plaats. Bekijk deze sessie terug.
  Rachel Kuijlenburg is sinds 2003 verbonden aan De Haagse Hogeschool alwaar zij werkt als Hogeschool docent. Ook is zij als docent onderzoeker verbonden aan het lectoraat Ruimtelijke Omgeving en gebruiker van Mark Mobach en het lectoraat Circulair Business van Kim Poldner aan De Haagse Hogeschool. Samen met partners DJI en FMHaaglanden onderzoekt Rachel samen met studenten de verduurzaming van facilitaire bedrijfsvoering.

  Rachel is een gedreven docent en weet als geen ander dat onderwijs wendbaar moet zijn vanuit de veranderende vraag van student en maatschappij. Aangejaagd door hedendaagse technologie flipt Rachel classroooms zodat er blended en gepersonaliseerd onderwijs ontstaat. Met de ambitie om onderwijs nog beter te maken. De vraag is of onderwijsvernieuwing bijdraagt aan praktijkverbetering? Zij gaat daar graag met u over in gesprek tijdens de ‘Next step in facility education’.
  Producent / auteurFMN
  URLhttps://www.youtube.com/watch?v=sZUBIjifQLU
  PersonenRachel Kuijlenburg

Keywords

 • facilities management