Co-Creation Session for Motives in Learning Communities

Activiteit: Participation in workshop, seminar, course

Description

Beste LC partners van het CLIC-IT project,

Na de zomervakantie gaan we naar de volgende fase: op zoek naar wat wel en niet werkt in learning communities. Uw hulp is essentieel, en we verwachten daarom dat elke LC-partner deelneemt aan een co-creatie sessie. Tijdens deze sessie staat het volgende thema centraal: Uitkomsten en impact van je learning community: wat wil je bereiken en hoe kom je daar?

Wat kan ik verwachten tijdens een co-creatie sessie?

We trappen af met een update over het CLIC-IT project en duiken dan dieper in het thema: uitkomsten en impact van je learning community: wat wil je bereiken en hoe kom je daar? Samen zullen we de behaalde doelen bespreken, hoe we ze meten en hoe we ze verder kunnen verbeteren. Bovendien biedt deze sessie talloze mogelijkheden om van elkaar te leren en te netwerken!

Wanneer kan ik deelnemen aan een co-creatie sessie?

Om het voor elke partner haalbaar te maken deel te nemen hebben wij twee momenten op verschillende locaties in het land gepland. U heeft de keuze uit twee momenten om deel te nemen:

Donderdag 28 september van 11.00 tot 14.30 uur in Groningen
Donderdag 5 oktober van 11.00 tot 14.30 uur in Eindhoven
Het aantal beschikbare plekken per bijeenkomst is beperkt tot 30, dus wees tijdig met aanmelden. Elk partner dient zich voor tenminste één sessie aan te melden. Klik hier om je aan te melden.

Mag ik een collega meenemen?

U bent welkom om een collega mee te nemen die interesse heeft in dit thema. Vraag hen om zich ook via de bovenstaande link aan te melden.

Begin september ontvangt u de definitieve agenda en het programma voor deze dag. Voor vragen kunt u ons uiteraard altijd bereiken.

Namens,

Het CLIC-IT team
Periode28 sep. 2023
EvenementstypeWorkshop
LocatieGroningen, NetherlandsToon op kaart
Mate van erkenningRegional

Keywords

  • learning communities