Wonen in Houwerzijl: vind je heil in Houwerzijl!

M. Bakker, R. van Diermen, W. Dijkstra, A. C. H. Koolhaas

Research output: Book/ReportReportProfessional

12 Downloads (Pure)

Abstract

Deze managementsamenvatting omschrijft kort en bondig het onderzoek naar de woonomgeving van Houwerzijl. Deze samenvatting is bedoeld om de hoofdlijnen van het onderzoek weer te geven, voor het totale onderzoek wordt u doorverwezen naar het onderzoeksrapport ‘Wonen in Houwerzijl’.
De doelstelling is het advies geven voor mogelijke aanpassingen ten aanzien van de leefomgeving. De probleemstelling en tevens de onderzoeksvraag van dit onderzoek luidt: ‘Wat vinden de inwoners van Houwerzijl van de kwaliteit van hun leefomgeving en hoe zien zij dit in 2020?’ Deze onderzoeksvraag is verder verdeeld in twee deelvragen, die de woonmotieven en de kwaliteit van de woningen onderzoeken.
Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages38
Publication statusPublished - 18 Nov 2010

Cite this

Bakker, M., van Diermen, R., Dijkstra, W., & Koolhaas, A. C. H. (2010). Wonen in Houwerzijl: vind je heil in Houwerzijl! Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Bakker, M. ; van Diermen, R. ; Dijkstra, W. ; Koolhaas, A. C. H. / Wonen in Houwerzijl : vind je heil in Houwerzijl!. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 38 p.
@book{4cb2827daee242e28cd5f702ef891aa3,
title = "Wonen in Houwerzijl: vind je heil in Houwerzijl!",
abstract = "Deze managementsamenvatting omschrijft kort en bondig het onderzoek naar de woonomgeving van Houwerzijl. Deze samenvatting is bedoeld om de hoofdlijnen van het onderzoek weer te geven, voor het totale onderzoek wordt u doorverwezen naar het onderzoeksrapport ‘Wonen in Houwerzijl’.De doelstelling is het advies geven voor mogelijke aanpassingen ten aanzien van de leefomgeving. De probleemstelling en tevens de onderzoeksvraag van dit onderzoek luidt: ‘Wat vinden de inwoners van Houwerzijl van de kwaliteit van hun leefomgeving en hoe zien zij dit in 2020?’ Deze onderzoeksvraag is verder verdeeld in twee deelvragen, die de woonmotieven en de kwaliteit van de woningen onderzoeken.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.",
keywords = "sociale geografie, leefomgeving, houwerzijl",
author = "M. Bakker and {van Diermen}, R. and W. Dijkstra and Koolhaas, {A. C. H.}",
year = "2010",
month = "11",
day = "18",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Bakker, M, van Diermen, R, Dijkstra, W & Koolhaas, ACH 2010, Wonen in Houwerzijl: vind je heil in Houwerzijl! Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

Wonen in Houwerzijl : vind je heil in Houwerzijl! / Bakker, M.; van Diermen, R.; Dijkstra, W.; Koolhaas, A. C. H.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 38 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Wonen in Houwerzijl

T2 - vind je heil in Houwerzijl!

AU - Bakker, M.

AU - van Diermen, R.

AU - Dijkstra, W.

AU - Koolhaas, A. C. H.

PY - 2010/11/18

Y1 - 2010/11/18

N2 - Deze managementsamenvatting omschrijft kort en bondig het onderzoek naar de woonomgeving van Houwerzijl. Deze samenvatting is bedoeld om de hoofdlijnen van het onderzoek weer te geven, voor het totale onderzoek wordt u doorverwezen naar het onderzoeksrapport ‘Wonen in Houwerzijl’.De doelstelling is het advies geven voor mogelijke aanpassingen ten aanzien van de leefomgeving. De probleemstelling en tevens de onderzoeksvraag van dit onderzoek luidt: ‘Wat vinden de inwoners van Houwerzijl van de kwaliteit van hun leefomgeving en hoe zien zij dit in 2020?’ Deze onderzoeksvraag is verder verdeeld in twee deelvragen, die de woonmotieven en de kwaliteit van de woningen onderzoeken.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.

AB - Deze managementsamenvatting omschrijft kort en bondig het onderzoek naar de woonomgeving van Houwerzijl. Deze samenvatting is bedoeld om de hoofdlijnen van het onderzoek weer te geven, voor het totale onderzoek wordt u doorverwezen naar het onderzoeksrapport ‘Wonen in Houwerzijl’.De doelstelling is het advies geven voor mogelijke aanpassingen ten aanzien van de leefomgeving. De probleemstelling en tevens de onderzoeksvraag van dit onderzoek luidt: ‘Wat vinden de inwoners van Houwerzijl van de kwaliteit van hun leefomgeving en hoe zien zij dit in 2020?’ Deze onderzoeksvraag is verder verdeeld in twee deelvragen, die de woonmotieven en de kwaliteit van de woningen onderzoeken.Studentonderzoek in het kader van het thema Werklandschappen.

KW - sociale geografie

KW - leefomgeving

KW - houwerzijl

M3 - Report

BT - Wonen in Houwerzijl

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

ER -

Bakker M, van Diermen R, Dijkstra W, Koolhaas ACH. Wonen in Houwerzijl: vind je heil in Houwerzijl! Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2010. 38 p.