Werkveld alumni SGM

Hans Slender, Bart Meijer

Research output: Book/ReportReportProfessional

36 Downloads (Pure)

Abstract

Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83%) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages4
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  Slender, H., & Meijer, B. (2014). Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Slender, Hans ; Meijer, Bart. / Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2014. 4 p.
  @book{b69b57a29a7a47e698c75ec4b7c7ae44,
  title = "Werkveld alumni SGM",
  abstract = "Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83{\%}) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.",
  keywords = "hbo, alumni, sportwereld, werkgelegenheid",
  author = "Hans Slender and Bart Meijer",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Slender, H & Meijer, B 2014, Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

  Werkveld alumni SGM. / Slender, Hans; Meijer, Bart.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2014. 4 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Werkveld alumni SGM

  AU - Slender, Hans

  AU - Meijer, Bart

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83%) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.

  AB - Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83%) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.

  KW - hbo

  KW - alumni

  KW - sportwereld

  KW - werkgelegenheid

  M3 - Report

  BT - Werkveld alumni SGM

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  ER -

  Slender H, Meijer B. Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2014. 4 p.