Werkveld alumni SGM

Hans Slender, Bart Meijer

Research output: Book/ReportReportProfessional

41 Downloads (Pure)

Abstract

Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83%) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages4
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Slender, H., & Meijer, B. (2014). Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Slender, Hans ; Meijer, Bart. / Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2014. 4 p.
@book{b69b57a29a7a47e698c75ec4b7c7ae44,
title = "Werkveld alumni SGM",
abstract = "Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83{\%}) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.",
keywords = "hbo, alumni, sportwereld, werkgelegenheid",
author = "Hans Slender and Bart Meijer",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Slender, H & Meijer, B 2014, Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

Werkveld alumni SGM. / Slender, Hans; Meijer, Bart.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2014. 4 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Werkveld alumni SGM

AU - Slender, Hans

AU - Meijer, Bart

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83%) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.

AB - Onderzoek naar het werkveld van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van de Hanzehogeschool in Groningen t/m 2012. Op basis van analyses van LinkedIn profielen (627 = 83%) van de alumni is onderzocht hoe snel alumni aan een baan komen, maar ook in welke werkvelden zij terecht komen. Op basis van de brede uitkomsten qua vakgebieden heeft de opleiding besloten om met verschillende uitstroomprofielen te gaan werken ipv twee majors.

KW - hbo

KW - alumni

KW - sportwereld

KW - werkgelegenheid

M3 - Report

BT - Werkveld alumni SGM

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

ER -

Slender H, Meijer B. Werkveld alumni SGM. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2014. 4 p.