Werkdrukinstrument voor de zorg

Jac Christis, Henmar Moesker, Ron Kersjes

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  102 Downloads (Pure)

  Abstract

  Het werkdrukinstrument is ontwikkeld in het kader van het onderzoeksproject Zorgarbeidsinnovatie, een samenwerkingsverband tussen de Kenniscentra Arbeid en CaRES vande Hanzehogeschool Groningen, het Zorg Innovatie Forum, het netwerk Zorgarbeidsinnovatie en de V&VN. Het project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van SIA-RAAK. Het onderzoek bestaat uit een deelproject over Overdrachten en een deelproject over Duurzame inzetbaarheid. De doelstelling van het deelproject Duurzame inzetbaarheid is het vergroten van het instrumentarium van de leidinggevenden in de zorg op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Onder leidinggevenden verstaan we iedereen die leiding geeft aan een team, afdeling of kleine locatie.
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Number of pages36
  Publication statusPublished - Sep 2013

  Cite this

  Christis, J., Moesker, H., & Kersjes, R. (2013). Werkdrukinstrument voor de zorg. Hanzehogeschool Groningen.
  Christis, Jac ; Moesker, Henmar ; Kersjes, Ron. / Werkdrukinstrument voor de zorg. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 36 p.
  @book{968558452cf34a6ea6e297b2cb2a850a,
  title = "Werkdrukinstrument voor de zorg",
  abstract = "Het werkdrukinstrument is ontwikkeld in het kader van het onderzoeksproject Zorgarbeidsinnovatie, een samenwerkingsverband tussen de Kenniscentra Arbeid en CaRES vande Hanzehogeschool Groningen, het Zorg Innovatie Forum, het netwerk Zorgarbeidsinnovatie en de V&VN. Het project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van SIA-RAAK. Het onderzoek bestaat uit een deelproject over Overdrachten en een deelproject over Duurzame inzetbaarheid. De doelstelling van het deelproject Duurzame inzetbaarheid is het vergroten van het instrumentarium van de leidinggevenden in de zorg op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Onder leidinggevenden verstaan we iedereen die leiding geeft aan een team, afdeling of kleine locatie.",
  keywords = "zorgsector, werkdruk, innovatie",
  author = "Jac Christis and Henmar Moesker and Ron Kersjes",
  year = "2013",
  month = "9",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Christis, J, Moesker, H & Kersjes, R 2013, Werkdrukinstrument voor de zorg. Hanzehogeschool Groningen.

  Werkdrukinstrument voor de zorg. / Christis, Jac; Moesker, Henmar; Kersjes, Ron.

  Hanzehogeschool Groningen, 2013. 36 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Werkdrukinstrument voor de zorg

  AU - Christis, Jac

  AU - Moesker, Henmar

  AU - Kersjes, Ron

  PY - 2013/9

  Y1 - 2013/9

  N2 - Het werkdrukinstrument is ontwikkeld in het kader van het onderzoeksproject Zorgarbeidsinnovatie, een samenwerkingsverband tussen de Kenniscentra Arbeid en CaRES vande Hanzehogeschool Groningen, het Zorg Innovatie Forum, het netwerk Zorgarbeidsinnovatie en de V&VN. Het project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van SIA-RAAK. Het onderzoek bestaat uit een deelproject over Overdrachten en een deelproject over Duurzame inzetbaarheid. De doelstelling van het deelproject Duurzame inzetbaarheid is het vergroten van het instrumentarium van de leidinggevenden in de zorg op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Onder leidinggevenden verstaan we iedereen die leiding geeft aan een team, afdeling of kleine locatie.

  AB - Het werkdrukinstrument is ontwikkeld in het kader van het onderzoeksproject Zorgarbeidsinnovatie, een samenwerkingsverband tussen de Kenniscentra Arbeid en CaRES vande Hanzehogeschool Groningen, het Zorg Innovatie Forum, het netwerk Zorgarbeidsinnovatie en de V&VN. Het project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van SIA-RAAK. Het onderzoek bestaat uit een deelproject over Overdrachten en een deelproject over Duurzame inzetbaarheid. De doelstelling van het deelproject Duurzame inzetbaarheid is het vergroten van het instrumentarium van de leidinggevenden in de zorg op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Onder leidinggevenden verstaan we iedereen die leiding geeft aan een team, afdeling of kleine locatie.

  KW - zorgsector

  KW - werkdruk

  KW - innovatie

  M3 - Report

  BT - Werkdrukinstrument voor de zorg

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Christis J, Moesker H, Kersjes R. Werkdrukinstrument voor de zorg. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 36 p.