Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de oriënterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages11
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  Cite this

  @book{452d2c5f7e6a4c6d98c9c6bb61403af4,
  title = "Werkdruk onder BKM-docenten bij de ori{\"e}nterende en afstudeerstage",
  abstract = "Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de ori{\"e}nterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.",
  keywords = "hbo, docenten, werkdruk, stages",
  author = "{de Wolff}, Charlotte and Delano Maccow and Jac Christis",
  year = "2016",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage. / de Wolff, Charlotte; Maccow, Delano; Christis, Jac.

  Hanzehogeschool Groningen, 2016. 11 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage

  AU - de Wolff, Charlotte

  AU - Maccow, Delano

  AU - Christis, Jac

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de oriënterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.

  AB - Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de oriënterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.

  KW - hbo

  KW - docenten

  KW - werkdruk

  KW - stages

  M3 - Report

  BT - Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -