Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de oriënterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Number of pages11
  Publication statusPublished - 2016

  Keywords

   Cite this

   @book{452d2c5f7e6a4c6d98c9c6bb61403af4,
   title = "Werkdruk onder BKM-docenten bij de ori{\"e}nterende en afstudeerstage",
   abstract = "Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de ori{\"e}nterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.",
   keywords = "hbo, docenten, werkdruk, stages",
   author = "{de Wolff}, Charlotte and Delano Maccow and Jac Christis",
   year = "2016",
   language = "Dutch",
   publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

   }

   Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage. / de Wolff, Charlotte; Maccow, Delano; Christis, Jac.

   Hanzehogeschool Groningen, 2016. 11 p.

   Research output: Book/ReportReportProfessional

   TY - BOOK

   T1 - Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage

   AU - de Wolff, Charlotte

   AU - Maccow, Delano

   AU - Christis, Jac

   PY - 2016

   Y1 - 2016

   N2 - Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de oriënterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.

   AB - Deze notitie presenteert de uitkomsten van werkdrukonderzoek dat in oktober en november 2015 is verricht onder docenten die betrokken zijn bij de oriënterende stages en afstudeerstages van de opleiding IBK. Werkdruk en het aanpakken van werkdruk staat al enige tijd hoog op de agenda van de opleiding IBK. Uit de MTO’s 2013 en 2015 komt naar voren dat de werkdruk onder medewerkers van de opleiding IBK hoog is. Ook uit signalen van medewerkers blijkt al enige tijd dat de werkdruk onder docenten hoog is, met name bij de begeleiding van de afstudeerstages.

   KW - hbo

   KW - docenten

   KW - werkdruk

   KW - stages

   M3 - Report

   BT - Werkdruk onder BKM-docenten bij de oriënterende en afstudeerstage

   PB - Hanzehogeschool Groningen

   ER -