Wat leverde deelname aan het landelijke project proeftuinen op? Ervaringen in de proeftuin Werktuigbouwkunde

Research output: Book/ReportReportProfessional

50 Downloads (Pure)

Abstract

In de periode maart 2015 – december 2016 heeft de opleiding WTB deelgenomen aan het landelijk project proeftuinen. In dit project is nagegaan of het protocol afstuderen aanknopingspunten biedt voor hbo-opleidingen om het afstudeerprogramma te evalueren en te verbeteren. Het protocol bestond uit 12 vragen die gaan over hoe een opleiding het afstudeerprogramma onderbouwt en organiseert. Deze tekst is een samenvatting van de eindrapportage.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages9
Publication statusPublished - 6 Apr 2017

Keywords

  Cite this

  @book{17eed3f1fc9d443bac33e1af6f61e924,
  title = "Wat leverde deelname aan het landelijke project proeftuinen op? Ervaringen in de proeftuin Werktuigbouwkunde",
  abstract = "In de periode maart 2015 – december 2016 heeft de opleiding WTB deelgenomen aan het landelijk project proeftuinen. In dit project is nagegaan of het protocol afstuderen aanknopingspunten biedt voor hbo-opleidingen om het afstudeerprogramma te evalueren en te verbeteren. Het protocol bestond uit 12 vragen die gaan over hoe een opleiding het afstudeerprogramma onderbouwt en organiseert. Deze tekst is een samenvatting van de eindrapportage.",
  keywords = "hoger onderwijs, afstudeerprogramma's",
  author = "Kamphorst, {Jan Cornelis} and Peter Jansen",
  year = "2017",
  month = "4",
  day = "6",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Wat leverde deelname aan het landelijke project proeftuinen op? Ervaringen in de proeftuin Werktuigbouwkunde. / Kamphorst, Jan Cornelis; Jansen, Peter.

  Hanzehogeschool Groningen, 2017. 9 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Wat leverde deelname aan het landelijke project proeftuinen op? Ervaringen in de proeftuin Werktuigbouwkunde

  AU - Kamphorst, Jan Cornelis

  AU - Jansen, Peter

  PY - 2017/4/6

  Y1 - 2017/4/6

  N2 - In de periode maart 2015 – december 2016 heeft de opleiding WTB deelgenomen aan het landelijk project proeftuinen. In dit project is nagegaan of het protocol afstuderen aanknopingspunten biedt voor hbo-opleidingen om het afstudeerprogramma te evalueren en te verbeteren. Het protocol bestond uit 12 vragen die gaan over hoe een opleiding het afstudeerprogramma onderbouwt en organiseert. Deze tekst is een samenvatting van de eindrapportage.

  AB - In de periode maart 2015 – december 2016 heeft de opleiding WTB deelgenomen aan het landelijk project proeftuinen. In dit project is nagegaan of het protocol afstuderen aanknopingspunten biedt voor hbo-opleidingen om het afstudeerprogramma te evalueren en te verbeteren. Het protocol bestond uit 12 vragen die gaan over hoe een opleiding het afstudeerprogramma onderbouwt en organiseert. Deze tekst is een samenvatting van de eindrapportage.

  KW - hoger onderwijs

  KW - afstudeerprogramma's

  M3 - Report

  BT - Wat leverde deelname aan het landelijke project proeftuinen op? Ervaringen in de proeftuin Werktuigbouwkunde

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -