Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving: trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  49 Downloads (Pure)

  Abstract

  In 2012 is de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed voor de vijfde keer bij gemeenten in Nederland afgenomen. Dit artikel bevat de resultaten van het onderzoek Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2012 en is uitgevoerd door het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. In totaal hebben 76 gemeenten van verschillende Nederlandse gemeenten de vragenlijst ingevuld. De belangrijkste conclusie is dat de regionale samenwerking met betrekking tot maatschappelijk vastgoed in tijden van bezuinigingen zal toenemen.
  Original languageDutch
  Title of host publicationDe kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement
  Subtitle of host publicationsamenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen
  EditorsJan Veuger, Annette Tjeerdsma
  Place of PublicationGroningen
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Pages67-80
  ISBN (Print)978-90-819774-4-9
  Publication statusPublished - Mar 2014

  Cite this

  van den Beemt, A., & Veuger, J. (2014). Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving: trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed. In J. Veuger, & A. Tjeerdsma (Eds.), De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen (pp. 67-80). Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
  van den Beemt, Annette ; Veuger, Jan. / Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving : trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed. De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. editor / Jan Veuger ; Annette Tjeerdsma. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. pp. 67-80
  @inbook{8c203294df7d4f65a215f45929db9a71,
  title = "Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving: trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed",
  abstract = "In 2012 is de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed voor de vijfde keer bij gemeenten in Nederland afgenomen. Dit artikel bevat de resultaten van het onderzoek Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2012 en is uitgevoerd door het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. In totaal hebben 76 gemeenten van verschillende Nederlandse gemeenten de vragenlijst ingevuld. De belangrijkste conclusie is dat de regionale samenwerking met betrekking tot maatschappelijk vastgoed in tijden van bezuinigingen zal toenemen.",
  keywords = "maatschapelijk vastgoed, leefomgeving, gemeenten overheid",
  author = "{van den Beemt}, Annette and Jan Veuger",
  year = "2014",
  month = "3",
  language = "Dutch",
  isbn = "978-90-819774-4-9",
  pages = "67--80",
  editor = "Jan Veuger and Annette Tjeerdsma",
  booktitle = "De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  van den Beemt, A & Veuger, J 2014, Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving: trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed. in J Veuger & A Tjeerdsma (eds), De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. Hanzehogeschool Groningen, Groningen, pp. 67-80.

  Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving : trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed. / van den Beemt, Annette; Veuger, Jan.

  De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. ed. / Jan Veuger; Annette Tjeerdsma. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2014. p. 67-80.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving

  T2 - trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed

  AU - van den Beemt, Annette

  AU - Veuger, Jan

  PY - 2014/3

  Y1 - 2014/3

  N2 - In 2012 is de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed voor de vijfde keer bij gemeenten in Nederland afgenomen. Dit artikel bevat de resultaten van het onderzoek Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2012 en is uitgevoerd door het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. In totaal hebben 76 gemeenten van verschillende Nederlandse gemeenten de vragenlijst ingevuld. De belangrijkste conclusie is dat de regionale samenwerking met betrekking tot maatschappelijk vastgoed in tijden van bezuinigingen zal toenemen.

  AB - In 2012 is de Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed voor de vijfde keer bij gemeenten in Nederland afgenomen. Dit artikel bevat de resultaten van het onderzoek Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2012 en is uitgevoerd door het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. In totaal hebben 76 gemeenten van verschillende Nederlandse gemeenten de vragenlijst ingevuld. De belangrijkste conclusie is dat de regionale samenwerking met betrekking tot maatschappelijk vastgoed in tijden van bezuinigingen zal toenemen.

  KW - maatschapelijk vastgoed

  KW - leefomgeving

  KW - gemeenten overheid

  M3 - Chapter

  SN - 978-90-819774-4-9

  SP - 67

  EP - 80

  BT - De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement

  A2 - Veuger, Jan

  A2 - Tjeerdsma, Annette

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  CY - Groningen

  ER -

  van den Beemt A, Veuger J. Waardering van maatschappelijk vastgoed & leefomgeving: trends en ontwikkelingen maatschappelijk vastgoed. In Veuger J, Tjeerdsma A, editors, De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in maatschappelijk vastgoed, economie, leegstand en herbestemming in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. Groningen: Hanzehogeschool Groningen. 2014. p. 67-80