Vrijwilligersmanagement voor organisatoren van sportevenementen

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

De werkgroep sportevenementen van Sportplein Groningen organiseert een aantal keer per jaar een kennisbijeenkomst voor organisatoren van sportevenementen. Dit doen wij in samenwerking met het KennisCentrum Events Drenthe. Het doel van deze bijeenkomsten is enerzijds het inhoudelijk onder de aandacht brengen van belangrijke thema’s binnen het vakgebied event management. Anderzijds is het doel ontmoetingen tussen organisatoren en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Woensdag 12 februari heeft er een kennisbijeenkomst plaatsgevonden op het TT Circuit in Assen over vrijwilligersmanagement. In totaal waren ongeveer 50 organisatoren aanwezig bij deze bijeenkomst.
Original languageDutch
PublisherSportpleinGroningen.nl
Publication statusPublished - 12 Feb 2015

Keywords

  • sport events
  • volunteers

Cite this

@misc{c100510b9c8d442ba838222daa3be1d5,
title = "Vrijwilligersmanagement voor organisatoren van sportevenementen",
abstract = "De werkgroep sportevenementen van Sportplein Groningen organiseert een aantal keer per jaar een kennisbijeenkomst voor organisatoren van sportevenementen. Dit doen wij in samenwerking met het KennisCentrum Events Drenthe. Het doel van deze bijeenkomsten is enerzijds het inhoudelijk onder de aandacht brengen van belangrijke thema’s binnen het vakgebied event management. Anderzijds is het doel ontmoetingen tussen organisatoren en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Woensdag 12 februari heeft er een kennisbijeenkomst plaatsgevonden op het TT Circuit in Assen over vrijwilligersmanagement. In totaal waren ongeveer 50 organisatoren aanwezig bij deze bijeenkomst.",
keywords = "sportevenementen, vrijwilligers, sport events, volunteers",
author = "Hans Slender and Mieke Zijl",
year = "2015",
month = "2",
day = "12",
language = "Dutch",
publisher = "SportpleinGroningen.nl",

}

Vrijwilligersmanagement voor organisatoren van sportevenementen. Slender, Hans (Author); Zijl, Mieke (Author). 2015. SportpleinGroningen.nl.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Vrijwilligersmanagement voor organisatoren van sportevenementen

AU - Slender, Hans

AU - Zijl, Mieke

PY - 2015/2/12

Y1 - 2015/2/12

N2 - De werkgroep sportevenementen van Sportplein Groningen organiseert een aantal keer per jaar een kennisbijeenkomst voor organisatoren van sportevenementen. Dit doen wij in samenwerking met het KennisCentrum Events Drenthe. Het doel van deze bijeenkomsten is enerzijds het inhoudelijk onder de aandacht brengen van belangrijke thema’s binnen het vakgebied event management. Anderzijds is het doel ontmoetingen tussen organisatoren en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Woensdag 12 februari heeft er een kennisbijeenkomst plaatsgevonden op het TT Circuit in Assen over vrijwilligersmanagement. In totaal waren ongeveer 50 organisatoren aanwezig bij deze bijeenkomst.

AB - De werkgroep sportevenementen van Sportplein Groningen organiseert een aantal keer per jaar een kennisbijeenkomst voor organisatoren van sportevenementen. Dit doen wij in samenwerking met het KennisCentrum Events Drenthe. Het doel van deze bijeenkomsten is enerzijds het inhoudelijk onder de aandacht brengen van belangrijke thema’s binnen het vakgebied event management. Anderzijds is het doel ontmoetingen tussen organisatoren en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Woensdag 12 februari heeft er een kennisbijeenkomst plaatsgevonden op het TT Circuit in Assen over vrijwilligersmanagement. In totaal waren ongeveer 50 organisatoren aanwezig bij deze bijeenkomst.

KW - sportevenementen

KW - vrijwilligers

KW - sport events

KW - volunteers

M3 - Web publication/site

PB - SportpleinGroningen.nl

ER -