Vrije energiemarkt is fata morgana geworden

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

We hadden het goed bedacht, ergens begin jaren ‘90. De energiesector moest worden geliberaliseerd. Producenten en leveranciers zouden gaan concurreren om de gunst van de klant. De efficiëntie in de sector moest omhoog. De energierekening ging omlaag. De overheid trok zich terug. Een vrije energiemarkt zou het worden.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 21 Mar 2016

Cite this

@misc{a7dbdaf65f5d40019eb9a4601be39208,
title = "Vrije energiemarkt is fata morgana geworden",
abstract = "We hadden het goed bedacht, ergens begin jaren ‘90. De energiesector moest worden geliberaliseerd. Producenten en leveranciers zouden gaan concurreren om de gunst van de klant. De effici{\"e}ntie in de sector moest omhoog. De energierekening ging omlaag. De overheid trok zich terug. Een vrije energiemarkt zou het worden.",
keywords = "energiegebruik, duurzaamheid",
author = "Martien Visser",
year = "2016",
month = "3",
day = "21",
language = "Dutch",

}

Vrije energiemarkt is fata morgana geworden. Visser, Martien (Author). 2016.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Vrije energiemarkt is fata morgana geworden

AU - Visser, Martien

PY - 2016/3/21

Y1 - 2016/3/21

N2 - We hadden het goed bedacht, ergens begin jaren ‘90. De energiesector moest worden geliberaliseerd. Producenten en leveranciers zouden gaan concurreren om de gunst van de klant. De efficiëntie in de sector moest omhoog. De energierekening ging omlaag. De overheid trok zich terug. Een vrije energiemarkt zou het worden.

AB - We hadden het goed bedacht, ergens begin jaren ‘90. De energiesector moest worden geliberaliseerd. Producenten en leveranciers zouden gaan concurreren om de gunst van de klant. De efficiëntie in de sector moest omhoog. De energierekening ging omlaag. De overheid trok zich terug. Een vrije energiemarkt zou het worden.

KW - energiegebruik

KW - duurzaamheid

M3 - Web publication/site

ER -